Evet son hızla devam ediyorum!.. Yaptığı hatalar için özür dilerim resim koyamıyorum cünkü bu kariyer benim diğer bilgisayarım da...!
Evet ilk maç başladı.. Antalyaspor mükemmel bir bir başlangıç yapmıştı Ankarasaporu 8-0 'lık bir sonuçla 18. sıraya gönderdi. Hemde ilk haftada
Antalyaspor artık bir iki transfer yapacığını basına açıklamıştı artık.
Ve transferler gelmeye başladı...
Şok Şok Şok Antalyaspor Fenerbahce'den Mehmet Yozgatlı ve Uğur Boral'ı aldı...
Veee Antalyaspor M. Yozgatlı ve U. Boralın ardından Galatasaray'danda Hasan Kabze ve Ayhan Akmanı da renklerine bağladı.
Bu transferler gerçekleşti ve lig artık iddaalı bir elip olmaya başladık.
Mukemmel gidiyordu taki Turkiye Kupasındaki ilk maçta OYAK Renaultspora penaltılarla boyun eğene kadar.. Ondan sonra artık sadece ligi düşünmeye başladık.
Ligde artık 16. haftaya girdik. Ve herşey mükemmel gidiyordu.
3. sıradaydık 11 gol yemiş 48 tane atmıştık. 3 Malubiyet 2 Beraberlik vardı.
Artık tekrar gidecekleri kararlaştırdık. Mehmet Yozgatlı hiçde iyi oynamıyordu. Ligde 6 tane kırmızı kart gördü.. Bende verdiğim paraya yazık dedim. Transfer listesine koydum.. Frankfurt talip oldu Mehmet'e bende Türk Lirası olarak 9 Trilyon istedim peşin olarak onlarda kabul ettiler. Zaten oyuncunun değeri 6 trilyondu. Mehmet Yozgatlının transferi artık kararlaştırıldı. Transferden gelen parayla bir yıldız alacaktım. Ama yabancı olacaktı. 5 yabancı oyuncum vardı. 1 tane daha alcaktım ama olmadı. Neyse transfer dönemi geldi. Mehmet gitti. Bende Brezilyanın İnternacional takımın da oynayan Diego Gavilan adlı oyuncuyu aldım.
Türkiye çalkalandı. Bu transferle..![]()
Artık herşey güzel gidiyordu. beni yavaş yavaş Avrupa tanımaya başladı. Ve ligin 30. Haftasında West Ham'dan teklif geldi ama benim gönlüm Fenerbahce'den yanaydı.. Kabul etmedim. Ligi 5. bitirdim. İnterToto ya gidicektim.Tarihinde ilk defa bu takımı avrupaya götürdüm. Artık beni dünya tanıyordu.
Ligdeki ilk 6 takım:
1. Beşiktaş(Aferin walla Tiganaya)
2. Fenerbahce( Zico'yu kovdular)
3. Kayserispor( Bu adamın nasıl olduğunu herkes biliyor)
4. Trabzonspor( Normal bişey bu bile başarı)
5. ANTALYASPOR( Made in BEN)
6. Galatasaray ( Aynı bunlarda benim gibi kupada ilk maçta elendi ama yazık ay gereste )
Avrupaya hazırlıklar başladı artık derken..
Mükemmel bir teklif geldi..
Fenerbahce'den
Telefondaki konuşmalarımız:
A.Y: Slm. Aleyküm
Ben: Aleyküm Selam
A.Y: Sayın Burak biliyon biz Zico'yu kovduk
Ben: EvetBiliyorum Başkanım
A.Y: O yüzden seni takımın başında görmek istiyoruz Antalyaspordaki yaptıklarınız herkes biliyor.
Ben: Estagfurullah başkanım yarın geliyim.
A.Y: Okey Burak yarın gel
Yarın oldu gittim. Hiç konulmadık. Hemen basının önünde sözleşmeye imza attım. Soruları cevapladım derken.
Hemen transferler başladı. Biliyorsunuz Ş.L 'de ön eleme oynuyacağız.
Geri kalanı yarın....
Yorumlarınızı bekliyorum... Gelen yorumlara teşekkür ederim..
Mükkemler transferler ve Maçlar var.. Bizden ayrılmayın....!![]()

Biliyorum Başkanım
Alıntılı Yanıtla