İspanya Kupası Final Maçı
Gimnastic - A.Madrid
Romeo:Arkadaşlar lig şampiyonu olarak beni çok mutlu ettiniz sizinle ne kadar gurur duysam azdır ama önümüzde yapacak bir işimiz daha var
Valera:Hocam kupada bizim olacak
İversen:Sen rahat ol hocam
Verthongen:Biz bu ligin en iyisiyiz
Roger:Senin için alacağız hocam
Romeo:Haydi Allah yardımcımız olsun
Maçın Adamı A.Madrid takımından İversen oldu
Romeo:Tebrik ederim iyi bir tatili hakkettiniz.İyi tatiller
Tüm Takım:Sağol Hocam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha Önce Söylediğim Sezon Sonu Gerçekleşecek Transfer Gerçekleşti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenaldan Aliadere bir sene daha kiralanmıştır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Romeo Başaranın basın toplantısında verilen sorulara yanıtlarını yayınlıyoruz
Sayın Başaran takımdan ayrılacağınız konsunda spekülasyonlar var bu konuda ne diyeceksiniz?Ayrılmak gibi bir düşünceniz varmı?
Benim klübümle devam eden bir sözleşmem var ve başka bir klüple görüşmem yok. Şu an takımda kalmayı düşünüyorum. Ama zaman ne gösterir bilinmez
İspanya ligini şampiyon bitirdiniz. Önümüzdeki sene hedef yine şampiyonluk olacak. Bu sene birde Avrupa maçları var Avrupadaki hedefiniz ne?
Önümüzdeki sene ligi şampiyon bitirip Avrupadada başarılı olmak istiyoruz
Peki Kadronuzu yeterli görüyormusunuz. Takımda eksik olduğunu düşündüğünüz bölgeler varsa buralara transfer yapmayı düşünüyormusunuz?
Kadrom yeterli. Ama Avrupa da başarı için bir iki transfer yapmayı düşünüyordum ama ne yazıkki klübün mali durumu çok kötü o yüzden transfer bütçemiz yok. Eğer yerini doldurabileceğimi düşündüğüm futbolculara iyi teklif gelirse satıp ondan gelecek para ile transfer yapabiliriz
Kimleri satmayı düşünüyorsunuz?
Şu anda isim veremem çünkü şu futbolcuyu satacağım diye bir düşüncem yok ve şu an hiç bir futbolcumuz için bize teklif gelmedi gelirse değerlendireceğiz