UEFA Kupası E Grubu
İlk yarıda yediğimiz gole 2. yarıda penaltıdan attığımız golle cevap verdik. Deplasmanda aldığımız 1 puanla gruptan çıkmak için büyük avantaj sağladık.
Premiership 16. Hafta
Galibiyet golünü 90. dakikada genç oyuncumuz Scott Ward attı. Büyük takımlardan da teklif almaya başladık bu oyuncu için ama şimdilik satmayı düşünmüyorum.
Premiership 17. Hafta
Bir anda ne olduğunu anlayamadan 3-0 yenik duruma düştük. İkinci yarı çabamız sadece 1 gol atmaya yetti. Ve bu mağlubiyetle liderliği kaptırdık.
Premiership 18. Hafta
Liderliği geri almak için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Maçın başında 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen 2-1 lehimize döndürdük skoru. Fakat Liverpool kalitesini ortaya koydu ve maçı 3-2 kazanmasını bildi.
UEFA Kupası E Grubu
Bu maçtan mutlak galibiyet almalıydık. Erken gol bulmamız ve rakibin 10 kişi kalması farklı skorun oluşmasında etkiliydi. Hugo Rodallega’yı hava değişimi için memleketine göndermiştim. Çok iyi olarak döndüm ve oynamak istiyorum dedi. Gerçekten iyi dönmüş, 2 gol attı 2 de asist yaptı. Sezonun ortasına geldik ama bu onun 2. resmi maçı, ilerleyen haftalarda 11’de düşünüyorum onu.
Bu galibiyetle gruptan namağlup 1. olarak çıktık.
İlk turda rakibimiz Gençlerbirliği oldu. İstemediğim bir kura çektik. Türk takımıyla oynamak istemezdim.