Paran varsa mutlusun..
Paran varsa mutlusun..
(/s)
Biz adamı transfer edelim dedik gittin en büyük guşluk dedin. Pes vallahiEn büyük CAFE
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
kafe out canım ona bişey dediğimiz yok biz sadece kafeyi muasır medeniyetler seviyesinde yapıp guşluğa denk yapmaya çalışıyoruz ama çok zor görünüyor..![]()
Guşlukçular ölmez guşluk bölünmezcafe dışarı yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bak bak bak bak. Siz kimin kafesinde kimin kafesine laf atıyosunuz![]()
![]()
![]()
Ne o öyle yuhh falan
![]()
guşluğa hasret kaldım vallahi ama bugünde 3-4 günde yokum.. biraz kafede takılayım dedim bende yoksa tabiiki forza guşluk ölümüne guşluk..![]()
Geldim ve gidiyorum.
Ya guşlukta takılıyonuz sonra akşama kadar uyuyosunuz.Gününüz gidiyo. Biz ise sağlıklı insanlarız. Ne zaman yattığımız ne zaman kalktığımız bellidir
![]()
guşluğu satanı bizde satarız bundan sonra cafeye giren guşlukçuları guşluğa almam![]()
Guşluk neymiş be. Burda biz gece konuşuruz![]()
Siz guşluğunuzda sabah konuşabiliyomusunuz he?
![]()
ikisini birden idare ediyorum ben abi, almam filan demeyim öyle.. ama illa birini tercih et diyecekseniz tabiiki guşluk..![]()
abi neden söyledin yaw kontrat imzaladıgımı neyse söyledigine göre kontratın ayrıntılarını söylim her mesaj bari 10 rep alıyorum her sayfa başı 20 rep alıyorum her 10 mesaj başı 50 her 100 sayfa için 100 rep nasıl anlaşma![]()
fedakarlık diyelim be biz buna..Originally Posted by LaKe
gece zabahlara kadar muhabbet ediyoruz, forumun bekçiliğini yapıyoruz sonra bir dahaki guşluk vaktine kadar hasretle bekliyoruz..![]()
Duy Burak abicim duyOriginally Posted by nart_susruko
![]()
Yahu ben kontrat dedim alt tarafı sen naptın. Bare imzalama bedeli 20 rap aldığını söyleseydinde tam olsaydıOriginally Posted by nekop
![]()
Beyler baktım bi ben eksiğim bende geldim.Merhaba...
Beyler Host Firması kuruyorum ben kaçıncı torbadan girerim...
yazının devamınıda alalım lütfen..Originally Posted by LaKe
![]()
ben nart ı bilirim cafeye girme guşluğa gel desem gelir![]()
Originally Posted by nart_susruko
Hatlar karışmışAlamıyoruz
zararına satış gibi bişey olmuş abi bu, guşluktan dışlanan bi futbolcuya aman üyeye bu kadar ücret aman rep ödenir mi..Originally Posted by nekop
![]()
Aygün banada ayarla lan bi tane![]()
ne yağmur yağdı be arkadaş acaayip şimşek vardı mahsur kaldık kuzenle taş gibi dolu yağdı valla sıkıştık bi köşee oturduk nasılsınız bakalım????
Bu devirde öyle Şemsi
Bu arada dua et Makbule çıksınSana güzel güzel ev yemekleri yapar
3.çuvaldan Emre![]()
I'm back...
Daha ne transferler yapcaz sen dur. Biz öderiz aman veririzOriginally Posted by nart_susruko
![]()
abi istiyorsan sanada bi sözleşme yapak ama benim gibi key player olamazsın hemen anca bi kac seneye kadro oyuncusu olabilirsin iş sana kalmışOriginally Posted by nart_susruko
![]()
orhan babadan "bence sende haklısın" parçasını armağan ediyorum arkadaşım sana..Originally Posted by pessy
![]()
En önemlisi C@fe'ye kaleci almakta eğer alamasak işimiz zor bu sezon çok gol yeriz rakip açtı arayı 2000 mesaj'a yakın fark attılar.
Merhabalar herkese...
Evet Nart. Sana imzalama bedeli olarak 15 rap veririz. Diğer şartlarıda bi ara konuşuruzOriginally Posted by nekop
![]()
![]()
bende nereden geldiğimi bilirim abi, benim sadakat 20.. o kadar..Originally Posted by nekop
![]()
Senderson'la bi sözleşme yap olsun bitsin abiOriginally Posted by batuhan1907
![]()
![]()