GÖKDENİZ, FENERBAHÇE'DE

Sarı-lacivertli Yönetim, Gaziantepsporlu İbrahim Toraman dan sonra, Trabzonspor'da forma giyen Milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'i de gelecek sezonun kadrosuna kattı...

Galatasaray'ın da sezon başında kadrosuna katabilmek için çaba gösterdiği Gökdeniz, gelecek yıl Fenerbahçe formasını giyeceğini kendisi de söyledi. İki kulübün de bu transfer konusunda anlaştığı ve Gökdeniz'in 2.5 milyon dolar artı bir futbolcu karşılığında transfer olacağı öğrenildi. Gokdeniz, dün oynanan Trabzonspor - Ç.Rizespor maçından önce ısınmak için sahaya çıktığında da Rizesporlu arkadaşlarına Fenerbahçe'ye gideceğini belirterek şunları söyledi:

"Fenerbahçe ile anlaştım. 2-3 ay daha Trabzonspor forması giyeceğim. Trabzon Yönetimiyle anlaşma sağlayamadık. Bunun üzerine Fenerbahçe ile el sıkıştık. Yönetim de izin verdi." Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 2.5 milyon dolarlık bonservis bedelinin yanı sıra, Petkov ya da Rebrov'u vereceği öğrenildi. Gökdeniz'e 500 bin dolarlık çek verildiği de alınan bilgiler arasında. Böylece, Fenerbahçe, Başkan Celal Doğan'dan söz aldığı İbrahim Toraman'dan sonra, Gökdeniz'i de gelecek sezonun kadrosuna kattı.

Vatan