Evet Fen Bilimleri 3. şubeye gidiyorum eğer oraya giden varsa msn eklesin tanışalım.Originally Posted by bursa_mc
![]()
Evet Fen Bilimleri 3. şubeye gidiyorum eğer oraya giden varsa msn eklesin tanışalım.Originally Posted by bursa_mc
![]()
Batuhan hoşgeldin![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Selamlar..
Kura çekimine son 2 saat 31 dakika...
Arkadaşlar ilk face pack çalışmam tamamlandı
JUVENTUS 2006-2007 face pack
imzamda linke tıklamanız yeterli
30 futbolcu var
Dakikasına dedim ben.![]()
Nostalji Forma paketi çıktı.. Sıcak sıcak..![]()
tbr. del pieroo
Yettim nerde? Yapanin eline gurban...
beyler hakkınızı helal edin uzun bir yolculuğa çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın![]()
aaa bu saat olmuş guşluğu açan yok. nerdesiniz arkadaşlar hadi ama ayıp ayıp...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
valla ben burdayım ya siz![]()
burdayız canım burdayız .. ne bu şiddet bu celal ..
evet beyler bugün kimdeniz ben bi şalgam alırım birisi ısmarlarsa![]()
oo sefa kardeşim gelmiş söyle yavrum ordan sefa abine 1 şalgam sefacım adanan 1mi olsun 1,5 mu![]()
İyi geceler beyler bu gece nedense gözlerime erkenden uyku geldi misafirde vardı Arka Sokaklarıda yarım yamalak izledim yatsam mı yatmasam mı onun kararını veremedim şimdi aklıma geldi yarın tatil yatmayacağım.![]()
yatma yahu bu saatte yatılır mı? daha gece yeni başlıyo...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
eyvallah kardeşim ..
1,5 oluyo tek lavaşa oluyo tosunum (garsona sesleniyorum)![]()
hala vela halef selef kem küm aeaeae bebababenesterovicginobilismile
tamam serkan batu abilerinede sor bakıyım tosun(bende garsona sesleniyorum) bi istekleri varmı
Evet yavaş yavaş akıyoruz kuşluğa bakalım bu gece neler olacak. Zaten çok az girebiliyorum kuşluğa...Originally Posted by sekopej
Ben Adana'dan vazgeçmem 1.5 olsun benimki. Yanınada Rakı ve Şalgam alayım.![]()
ortaya bi karışık gönder ne olursa olsun bu saatte gider...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
tercüme ediyorumOriginally Posted by dabadiba
mozambikçe de "bana da bi adana dürüm yanında da ayran olsun tosunum diyo"![]()
banada 1,5 urfa yapıyosun bu saatte acı yemiyim yanınada büyük ayran açık olsun hadi koş tosunum bakıyımnart susrukoyada paket yapıp evemi yollasaydık
![]()
Evet öss dershane baya zorlayacak seni ama çalışman gerek.Originally Posted by batuhan1907
Ben bu gece şu FB hikayemin 3. sezonunu yazayım diyom. Uzun süre mesaj atmazsam anlayın ki onu yazmaya başladım....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
selamın aleyküm beyler
oo sefa 2 gün görünmedik siparişi başkasınamı veriyon artıkbiz onlineda sipariş alıyoruz
a.selam kardeşim ya msnden göndercektim siparişiOriginally Posted by Oghuse
kızlar rahat bırakmıyo bende girmiyom msn e ortalık sakinleşince giricem sende dabadiba nick li arkadaşa benden bi adana bi de ayran gönder ama bi sorun var türkçe bilmiyo mozambikçe konuşuyo inş anlarsın
![]()
sali vadi vana madi faa kalemsa totirama ayranovski dürümovski gesin mideme doyucamovskiOriginally Posted by SefaReis66
bu tosun nerde kaldı ya acıktık
abi karnım aç dürümler gelsinde doyıyım diyo heralde![]()