yaw arkadaslar bi karar verin datali olani save gamu uyumlumu degilmi?![]()
yaw arkadaslar bi karar verin datali olani save gamu uyumlumu degilmi?![]()
Datalı olan da save game uyumlu datasız olan da save game uyumlu...Yani her halükarda save game uyumluOriginally Posted by mutlee
![]()
Değildir tabi ;
Datalıda oyuncular transfer olduğu takıma aktaralıyo bu da senin oyuna yansımaz tabi haliyle yeni oyun açarsan geçerli olur anca
edit: ben uyumlu değil olarak biliyorum![]()
uyumlu. ben açabildim...Originally Posted by mutlee
hiç bir şekilde hiçbi takımla kontrat imazlayamıyorum
ya arkadaşlar ben bu patch i indirm..ama "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" die bi hata verior..nasıl çözebilirim??
Bu hata korsan cd'lerde olur, ve burada bunlarla ilgili çözüm bulamazsınOriginally Posted by fbberkayss
![]()
-
bu yamayı nasıl sile biliriz ben hata ile 70 mb lıgi indirmişim oyuncu güncellemesi olsun istemiyorum 21 mb lılgı indirip kurdum güncellme gitmedi ne yapmam gerekiyor oyuncu güncelmesinin gitmesi için üstüne başka bir yama daha mı kurmalıyım yada oyunumu silmeliyim
ya ben yüklerken bazı sorunlar çıktı .nasıl yükleye bilirim
ya arkadaslar ben de iki yamayıda ındırdım pudatede ettım ama oyuna gırdımmı hala wersıyon 6.0.2 yazıyor bı yardım lutfen msnımıde yazabılırsınız [email protected]
ya arkadslar bana acilen fm 2006 nın download sitesini soler misiniz
arkadaşlar ben indirdim kurdum ama değişiklik göremedim nerde hata yaptığımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim herhangi bir hata vermedi yükledi ve bitti oyunu açtım değişiklik yok cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
ya arkadaşlar bi türlü kuramadım bu yamayı
ya bu fm 2006 603 data nasıl kaydedilecek
ya arkadaşlar indiremiyom ben bu yamayı link hatalı galiba datasız olanı indirmeye çalıştım ama bir türlü olmuyor
http://www.turksportal.net/dosya/fm/28357/indir/ Birde Burdan Dene BakaLım ?
arkadaşlar s.a bende indirdim 6.0.3 datalı yı sora kurdum ve ondan sora oyuna bi daa giremedim bi yardımcı olabilirmisiniz?
fm 2006 için değilmi ve ben bi sezon geçtim fenerbahceyle yaptığım transferler bozulabilirmi bozuluyosa datasız indiriyim türkçe yama yüklü onu zomaz deilmi
oyun orjinal olmadığı için böyle hata veriyor bunun çözümünü bu sitede bulamazsınOriginally Posted by sdsomer
[SIGPIC][/SIGPIC]