1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: FM Size Göre Kariyermi?Yoksa Rüya Takım mı?

kaanunlu Misafir

Default FM'de AMAÇ SİZE GÖRE KARİYER Mİ? YOKSA RÜYA TAKIM MI?

Arkadaşlar sizce FM'de amaç kariyer mi? yoksa Rüya Takım mı?
    Bence bu....... (2006 'in En İyileri........)

P. Cech
    C. Puyol
    J. Terry
    A. Nesta
    A. Del Horno
    D. De Rossi
    C. Ronaldo
    Vicente
    Ronaldinho
    Z. İbrahimoviç
    Fernando Torres

Bana şahsen Valencia'da yıllarca uğraşıp kurduğum kadroyu bırakmak saçma geliyor.......(Yukarıdaki değil tabi...)

uzun süre bi takım başında olup rüya takım kurarsam bırakmak zor gelio, ki geçen oyunda 3. sezon da bjk den juve ye transfer olmuştm bütün kupaları aldıktan sonra, gerçi juve de manyak kadro kurdm ama zevk vermedi bana

ama benm için öncelik rüya takımdır kariyerm içinde bile amacım rüya takım yani

Benim amacım rüya takım kurmak değil en zor şeilde takımı başarılı yapmaktır.

Ama FM 2005 Schalke ye Rüya Takım kurmştum tabi ki bırakmak güç oldu
    SI-GAMES'e Anlat Derdini

ikiside değil benim FM anlayışıma göre. mesela ben oyuna gs de başladım ardından fiorentina ya gttim sonra da bayern ile kupaları topladım. ama bayern ile başarılıyken ve itibarımda world class ken bayern den istifa ettim çünkü her istediğim oyuncuyu alıp istediğim takımı kurunca dolayısıyla da başarılı olunca bana zevk vermiyor. bende istifa edip sivasspor a gittim. amacım gençleri yetiştirmek. Sivasspor u FUtbol da önemli bir oyuncu pazarı haline getirmek. Şu manager lik itibarım düştü ama benim için bu önemli değil

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

kariyer, rüya takım sıkıyor...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Basladıgım takımla devam ederim yani rüya takım onun için hiç küçük takım seçmem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla benim tam olarak ikiside değil.sevdiğim bi takımı çalıştırıp sevdiğim oyuncuları transfer etmek veya sevdiğim tarzda oyuncular yetiştirmeye çalışarak hayalini kurduğum sistemi,takımı yaratmak
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

FM bu iki kavrama sığacak kadar çözülebilir birşey değil bence.Benim için anlatılamaz bir şey.Belki de sadece yaşanır.Galiba hastalık bende FM (tabi daha önce CM).

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Bir kulüpte çok uzun zaman kaldığında(10 sene diyelim), 2-3 sene'de bir mevkilerin oyuncularını değiştirmek zorundasın. Her mevki yavaş yavaş yaşlanacağı için onların yerine yedekleri zamanında düşünüp, takımda pişirmek gerekir.

Rüya takımla oynamak gerçekten çok zevkli ama KESİNLİKLE sıkıyor ve başka kulüplerin menejerlerini kovmasını dört gözle bekliyorsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Default kariyer daha önemli

bence küçük takımlarla başlayıp ucuz ama iyi oyuncuları alarak başarılar elde etmek daha önemli. düşünün bir kere o kulübün tarihine geçmek...
    ucuz ama iyi oyuncuları fiyatlarını bulduklarında satmanız kulübü ekonomik olarak da geliştiriyor. bunu gözlemlemek ve bunun sizin sayenizde olduğunu bilmek güzel oluyor. kariyer yaptığınızda büyük takımlar zaten sizinle ilgilenirler.

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

vazgeçemeyeceğim oyuncu yok
    biri gider biri gelir
    kısa sürede gelen başarı benim
    için kafi
    hele taraftarların beni sevmesi
    beim için en değerli şey

Nesil
    2006

Zaten rüya takım yapmak için kariyere sahip olman gerekiyo kariyere sahip olman içinde rüya takıma ihtiyacın var yani ikiside birbirini destekliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

kariyer kesinlikle.takımı yaptıktan bisüre sonra sıkılıyosun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ben kariyer yapıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

onemli olan para.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Ben hangi takımı kurarsam kurayım otakım rüya takım oluyo zaten.İnsan Rennes le ilk senede UEFA yı alır mı ya.Yuh bana.Çok iyiyim ya lanet olsun.
    Roma ile de ilk sene şampiyon oldum juve 3.oldu.18 puan fark kahretsin.Çekilecem bu liglerden zevk vermiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Önemli olan vasat veya vasatın altında bi takımı alıp gerçekten didinip her mac sonra save yapmadan uğraşarak kariyer yapmaktır. Banane ronaldodan rauldan. Koşan takım istiyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sürekli takım değiştirmek çok zevkli

FM 05'te ilk oyunlarımdan birinde Fenerbahçe ile başarılı olup ardından Real Madrid'e geçmiştim.Real Madrid ile sezon sonunda kovuldum (Transfer bütçesi 300 Milyon Dolar'dı ve hepsini harcadım ).Kovulduğumda lig biterken son anda 3. sıraya düşmüştüm ve bir çok yıldız almıştım.

Ardından Beşiktaş'ın teklifi geldi, Brezilya U18 takımından bir kaç genç yıldız aldım ama kadroya uymadılar.Bir süre sonra işler tersine gitmeye başlayınca kovuldum.Brezilya U18'den aldığım santrafor'u Bursaspor'a sattılar

Ardından Türk Milli Takımı'ndan teklif geldi (ne şanslıyım ama) ve bir süre daha oynadıktan sonra sildim oyunu.

Bu oyundan çok zevk aldığımı söylemeliyim

Her yeni oyunun, ilk açtığım oyunlarında başarılı olamıyorum.Bu arada oyunun değişen taktik yapısını çözerek sonraki oyunlarımda çok başarılı oluyorum.Her sene oyunun yapay zekası bizim için daha zor bir seviyeye geliyor, bunun için de çok seviniyorum

Oyunun yapay zekası çok gerçekçiliğe yaklaşıyor her sene.İleriki yıllarda yarattığınız oyuncu monitörden çıkıp 'hocam ama hiç ilgilenmiyosun, transfer istiyorum ben' diyecek
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO
    FM 05'te ilk oyunlarımdan birinde Fenerbahçe ile başarılı olup ardından Real Madrid'e geçmiştim.Real Madrid ile sezon sonunda kovuldum (Transfer bütçesi 300 Milyon Dolar'dı ve hepsini harcadım ).
    En güzeli, babamızın parası mı? Zaten sonunda kovmuşlar, iyi olmuş harcadığın

22. Default

Quote Originally Posted by koray_capello
    valla benim tam olarak ikiside değil.sevdiğim bi takımı çalıştırıp sevdiğim oyuncuları transfer etmek veya sevdiğim tarzda oyuncular yetiştirmeye çalışarak hayalini kurduğum sistemi,takımı yaratmak

koray tamamen sana katiliyorum insanin FM oynarken tek hayali kafasindaki o oyuncular ile takim yaratmak ve bu takimla basaridan basariya kosmak
    tam kafa dengimsin

c.di.palermo Misafir

ya aslında bilmiyorumda bu oyunda çok basit.bence bu kadar kolay olmamalı.zaten az bişeyler biliyorsanız her ligde orta sıralara oynayan bir takımı birkaç transfer ile şampiyon yapabiliyorsunuz.(örnek ben palermo/kardeşim roma)yani gerçekte bu işler bu kadar basit değilki..bence oyunda yeni bir oyun açarken baştan ayarlayabileceğimiz bir zorluk derecesi olmalıydı.isteyen kolay oynardı isteyen zor..

yani konu dağıldı şunu diyecektim zaten kariyer için aldığınız bir takım birkaç senede rüya takıma dönüşüyor.......

kesinlikle kariyer.. ruya takım isteseydim barcelona yı alır bi iki transfer yapardım olur biterdi

Eskiden rüya takım kurmaktı şimdi ise kariyer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bencede kariyer

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bana gorede kariyer ya bir takimi alip onu en ust duzeye yukseltmek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben öncelikle iyi bir takım alıp onla başarılı olduktan sonra (en geç 3 sene fazlası sıkıyo bence) orta halli takımlara gidip orda kariyer yapmaya çalışıyorum. ve en zevkli olan da bıraktığın takıma 3-5 sene sonra tekrar dönmek; eski takımını yeni kadroyla yönetmek; bence çok iyi denemenizi tavsiye ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ya gencler cikio onlari tranfer etmek super oluyo sonraki senelerde

Mesaj Yetkileri