1 ile 30 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Hybrid View

Kariyer bölümlerini ilk defa inceliyorum, bir sürü kariyer okudum seninkinide dün okudum, 1 den 71 e kadar ara vermeden, sana şunu söyleyebilirim sitedeki en güzel kariyer olmuş. Hindistandan başlaman büyük bi heyecan orası ayrı, büyük klüplerden elini eteğini çekince,saçların ağarınca şöle bi hindistana gidip mohun'u başarılara ulaştırmak için tekrar uğrayacağından eminim Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MAZKAN View Post
    milli takimin ss sini koysana abi sana zahmet
    Elbette koyarım.

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Herşeyin vakti doluyor, Zico'nunda vakti birgün dolar elbet abi
    Bu sezon da 2. sırada sanırım. Yaş haddinden bırakmazsa, hiç kovulacağını sanmıyorum.

Quote Originally Posted by necohan View Post
    Kariyer bölümlerini ilk defa inceliyorum, bir sürü kariyer okudum seninkinide dün okudum, 1 den 71 e kadar ara vermeden, sana şunu söyleyebilirim sitedeki en güzel kariyer olmuş. Hindistandan başlaman büyük bi heyecan orası ayrı, büyük klüplerden elini eteğini çekince,saçların ağarınca şöle bi hindistana gidip mohun'u başarılara ulaştırmak için tekrar uğrayacağından eminim Başarılar
    Teşekkür ediyorum iyi yazıların için. Elbette , Mohun ile şampiyon olamadık, birgün tekrar döneceğim oraya ve geçen sefer yaşayamadığımız başarıları yaşamak için mücadele edeceğiz.

2 gündür oynayamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın. Yarın oynayıp, sizin şsteklerinizle birlikte gelişmeleri paylaşırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri