1 ile 30 arası toplam 338 sonuç

Konu: [TSL]Beşiktaş Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son olarak güç denge ve dayanıklılık 16 şar olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    son olarak güç denge ve dayanıklılık 16 şar olmalı

Güç ve Denge'nin 16 olamayacağını düşünüyorum. Özellikle Türkiye Liglerinde futbolcuları yaparken fiziksel anlamda hep abarttığımızı, hep bir kaç puan yüksek verdiğimizi savunan biri olarak 16nın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Fiziksel anlamda çıtayı indirmeliyiz ve bu standarta göre hareket etmeliyiz. Bugün Nobre'ye güç ve denge anlamında 16ları versek Mehmet Yıldıza 19 vermeliyiz. Halbuki 16yı hakeden anca Mehmet Yıldız. Yada ne bileyim bir İbrahim Akına hız olarak 14-15 verirsek Sabri 18 olmalı, bu sefer işler rayından çıkıyor o yüzden çıtayı düşüreceğiz, sonuçta Premier ligde değiliz. Dayanıklılık olarak ise 16 olabilir.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Güç ve Denge'nin 16 olamayacağını düşünüyorum. Özellikle Türkiye Liglerinde futbolcuları yaparken fiziksel anlamda hep abarttığımızı, hep bir kaç puan yüksek verdiğimizi savunan biri olarak 16nın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Fiziksel anlamda çıtayı indirmeliyiz ve bu standarta göre hareket etmeliyiz. Bugün Nobre'ye güç ve denge anlamında 16ları versek Mehmet Yıldıza 19 vermeliyiz. Halbuki 16yı hakeden anca Mehmet Yıldız. Yada ne bileyim bir İbrahim Akına hız olarak 14-15 verirsek Sabri 18 olmalı, bu sefer işler rayından çıkıyor o yüzden çıtayı düşüreceğiz, sonuçta Premier ligde değiliz. Dayanıklılık olarak ise 16 olabilir.
    Koray sen besiktsasi benden cok serediyorsun saygim var. Fakar bir sey sormak isterim 16 ve 17 kafa ve sucrama icin cok degil mi. Ben fenerbahcede oynarken cok canli seyrettim ama bu kadar yuksek degil gibime geliyor. 16=17 biraz yuksek gibi
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Koray sen besiktsasi benden cok serediyorsun saygim var. Fakar bir sey sormak isterim 16 ve 17 kafa ve sucrama icin cok degil mi. Ben fenerbahcede oynarken cok canli seyrettim ama bu kadar yuksek degil gibime geliyor. 16=17 biraz yuksek gibi
    Çok kesin konuşmuyorum zaten aslında olay tamamen standartlara bağlı. Ben şunu biliyorum Nobre heading olarak Türkiye'nin en iyi oyuncusudur. Yani aldığı topa en iyi kafayı vuran adamdır-hem sert hem isabetli. Bu noktadan sonra biraz da standartlara bağlı gidip de vasat adamlar 15 filan almışsa Nobre 16-17 olacaktır. Sıçrama konusunda boyu çok uzun olmamasına rağmen iyi olduğunu düşünüyorum 16'nın altındaki bi rakam sanki Nobre'ye yetmez diye düşnüyorum. Bobo için mesela jumping 13 heading 14 düşünüyorum. Nobre için sen nasıl düşünüyorsun?
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri