Sürekli takım değiştirmek çok zevkli
FM 05'te ilk oyunlarımdan birinde Fenerbahçe ile başarılı olup ardından Real Madrid'e geçmiştim.Real Madrid ile sezon sonunda kovuldum (Transfer bütçesi 300 Milyon Dolar'dı ve hepsini harcadım).Kovulduğumda lig biterken son anda 3. sıraya düşmüştüm ve bir çok yıldız almıştım.
Ardından Beşiktaş'ın teklifi geldi, Brezilya U18 takımından bir kaç genç yıldız aldım ama kadroya uymadılar.Bir süre sonra işler tersine gitmeye başlayınca kovuldum.Brezilya U18'den aldığım santrafor'u Bursaspor'a sattılar
Ardından Türk Milli Takımı'ndan teklif geldi (ne şanslıyım ama) ve bir süre daha oynadıktan sonra sildim oyunu.
Bu oyundan çok zevk aldığımı söylemeliyim
Her yeni oyunun, ilk açtığım oyunlarında başarılı olamıyorum.Bu arada oyunun değişen taktik yapısını çözerek sonraki oyunlarımda çok başarılı oluyorum.Her sene oyunun yapay zekası bizim için daha zor bir seviyeye geliyor, bunun için de çok seviniyorum
Oyunun yapay zekası çok gerçekçiliğe yaklaşıyor her sene.İleriki yıllarda yarattığınız oyuncu monitörden çıkıp 'hocam ama hiç ilgilenmiyosun, transfer istiyorum ben' diyecek![]()

).Kovulduğumda lig biterken son anda 3. sıraya düşmüştüm ve bir çok yıldız almıştım.
Alıntılı Yanıtla