Evet arkadaşlar ben çoğu zaman taktik yapmışımdır. Ama malesef hep hüsran ile sonuçlanmıştır. Artık klasik ve çok başarılı olan 4-4-2 taktğini yapmaya karar verdim taktiğimizin bütün açıklamalırıyla aşağıda.
TAKTİKTEN GÖRÜNTÜLER.
Nok: Lütfen gollere dikkat.
Evet, gördüğünüz gibi klasik 4-4-2 şimdi size tek tek bölgeli açıkayacam.
BÖLGELER
GK: Tabi önemli ama fazla iş düşmüyor. Tabi bunun için gidipte kötü bir kaleci olmasın. İyi bir kaleci olsun yeterlidir.
DR: Bu bölgedeki oyuncumuz genellikle atağı iyi olan bir oyuncu olsa iyi olur. Yani Benim oyuncum gibi defansif özellikleri fazla önemsemeyin kendiliğinden iyi oluyor taktikle birlikte.
DL: DR ile aynısı.
DC: Bu bölgedeki oyuncular topa iyi kafa vursunlar yeterlidir. Çünkü tehlikeler hep havadan geliyor. Tabi top kapmasıda iyi olacak buda şart. Extra özellikler ise hız hızı iyi olursa işte o zaman herkes sizden korksun.
MR-ML: Burdaki oyuncular hızlı olması önemli değil iyi çalım yapması ve iyi orta yapması durumunda rakiplarinize korku salarsınız.
Sol MC: İşte buraya dikkat! Burdaki oyuncumuz hucum gücü iyi olaması gerekir. Extra özellikler uzaktan şutları iyi olursa sık sık gol atabilirsiniz. Oyuncu AMC olabilir hatta olmalı.
SAĞ MC: Burdaki oyuncumuzun özellikleri defansif olmalı DMC yani. Extra özellikler uzaktan şu bkz: Appiah süper gerçekten örnek. Son not topa iyi sahip olabilirse süper olur çünkü bu bölge çok önemli.
SOL FC: Bu bölgediki oyuncu pivot santfor olmalı. Havadan toplara hakim olması lazım. Özellikler sıçrama 16-20 arası ama 16 denemedim garanti 17. Kafa 15-20 arsası olmalıdır mutlaka.
SAĞ FC: Geldik en önemli bölgeye. Bu bölgedeki oyuncumuz mutlaka iyi bitiriciği olmalıdır. Hızlı olmadır pivot santforun indirdiği toplara hakim olması için. Size şiddetle tavsiyem Nilmar.
KOMUTLAR
İşte takım komutları.
ANLAYIŞ: Burası önemli deplasmanda iseniz karışmıyorsunuz. Ama evinizde iken rakibiniz Manu gibi çok güçlü bir ekip ise aynı ama normal sizin gibi olsa hucum yapmayı unutmayın. Hatta manu ile maç yaparken 2-1 öndeyken çok üstünlerdi ben defanstana hucum yaptım 5-2 yaptım
Bu ss bile herşeyi anlatıyor ama biz yine koyalım.
FİKSTÜR.
Önemli Maçlar.
Çok üstün oynadık o yakaldıkları pozisyonlarda son dakika normaldir.
E ne denilebilir ki
Uefa kupası benim. 3-0 oldu ilk yarı bitti ben yemek yemeğe gittim hiç karışmadım yoksa o golleri yemezdik yani değişklik yapardım çünkü 3-0
DİĞER SONUÇLAR...
Manu 2 - Ports 3 deplasmanda
Ports 2 - Arsenal 1
Ports 3 - Liverpool 0
e daha ne olsun.
Arkadaşlar giren lütfen yorum yazsın.
Bu arada deneyecekseniz ki mutlaka deneyin bütün hepsini okuyon hepsini.
İLHAN ABİYE TEŞEKKÜRLER.
LİNK

Alıntılı Yanıtla

ersin inanılmaz başarılar elde etmişin gerçekten mutlaka denicem bu taktiği