Quote Originally Posted by shamur1 View Post
PeLuk pivot oyuncu sayesinde herkese duayen oLmusun =) su an bende senn taktgnden yola cIkark taktigimi oturttum takima emegin goz ardi edilemez Ama su sol mc Hem amc hem mc olan iki yerde yesiL olan oyuncular cok az bn 2 defansif oyuncuyla oynuyorum ortasahayi kapatiyorum rakibe yer birakmiyorum
Oda olabilir hatta benim takrikte yazılışını bilmediğim oyuncu yani oynattığım oyuncu. daha çok defansif oynuyordu top kazanıyordu.

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
Ben önde olduğum zaman ve zorlandığım zaman 2 Dm, gol aradığım zaman ise 2 Amc ya da 1 Amc, 1 Mc kulanıyorum orta sahada..
O da iyi ama 2 dmc olunca orta saha boş kalabilir onun için iyi ayarlanması gerek.
Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Ben zaten onun taktiğinin üstüne yapmışsın demedim.Sadece İlhan abinin konseptine benzediğini söyledim.

Bu arada deneyeceğimde Elhadji update'yi indiremedim.
Biliyorum şemsi.

İndirde dene.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
Pivot oyuncuyu Celtic ile oynarken kullanmıştım. Bu taktikler olmadan önce.
Zaten bunu kullanan takımlar d avar. İngiltere milli takımı da böyle yapardı bir ara. Şişir Crouch'a indirsin Allah ne verdiyse sonra

Ben de Celtic'e 2. sezon Crouch'u alıp bunnunla 2 kamyon gol atmıştım
Bunu bana anlatmıştın.

Quote Originally Posted by peluk View Post
Ben deplasman taktiğini de ürettim aslında şu anda. Birkaç gün içinde link veririm. Ersin açıklamış bu benim kendi taktiğimdir diye ama, hedef adam belirlemeyi asla unutmayın bence. Bir de hedef adamınız havadan da yerden de başarılı olsun.
İversen biraz yavaş ama top ondayken inanılmaz şutlar çekiyor.

Arkadaşlar şu an Chelsea' ya transfer oldum.

Zaten artık herkesi yenerim yeniyorumda hazırlık maçlarında FİO ve Ajax a şut çektirmedim.

En kötüsüde ilk lig maçım eski takımıma karşı deplasmanda mıydı evimdemiydi unuttum. Maçı yapıp buraya koyacam.

Bu arada eski takımıma Zigiç aldım Gago yu aldım. Bitane adamı yolladım adını unuttum sadece 3 maç oynattım 18 mn yolladım.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
Ne denilebilir ki. Mükemmel. İlhan Abi'nin konusunda verdiğin zaman denemiştim. Sunderland ile. 10 maç falan oldu ligde 3 yenilgim vardı. 4.ydüm. Süper bir taktik ellerine sağlık.
Bakın gördünüz mü ? İlk başarılı olan çıktı oh ne güzel.