FM 2008 deki Burak Yılmaz profili geçen seneki Burak Yılmaz'dan biraz daha yüksek idi. Orada düşülmesi kolay olan hatalardan birine düştük daha doğrusu düştüm çünkü yamadaki Beşiktaş takımının yapımı tamamen bana aitti. Yani o zamana kadar izlediğimiz Burak hatırlayacağın gibi ligin ilk 4-5 haftasında gerçekten her maçın adamı olabilecek kadar iyi oynayan bir Burak'tı. Ve biz de yamayı çıkarttığımız an Burak'ın bu 4-5 maçlık belki biraz insanı yanıltacak performansını görmüştük, ve Burak'ı ona göre hazırladık.
Dediğim gibi kısa süreli ve oynadığı maçlarda son derece etkili ve istekli bir şekilde gördüğümüz Burak Yılmaz'ı uzunca bir vadede izleyemediğimiz için; istikrar, dayanıklılık, kararlılık, pozisyon alma, karar verme gibi karekteristik bazı özelliklerini iyi analiz edemedik. Ama şuan için Burak Yılmaz'ı bir sezon izlemiş durumdayım ve FM 2008 çıkıp da biz yamayı çıkartıncaya kadar da Ertuğrul Sağlam'ın sistemindeki Burak Yılmaz'ı da görme şansımız olur diye düşünüyorum. Ve bakarız zihniyetinde, karakterinde yada fiziksel özelliklerinde bir değişiklik var mı diye.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..