1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Skin - Cfg Problem

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Application Data klasörünü silmelisin bununla ilgili sabit basliklarimizi kullanabilirsiniz.

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\cache

Bölümünü siliyorm , oyunu açiyorm yine aynı problem , oyunu kapadiğimda tekrar oluşuyor Cache klasörü :/

Skini sildim komple , Default skine döndü oyun ama yine aynı hata oluştu ,
    Oyunun ana temasını sıfırdan upload ettirdim arkdaşa , yükledm yine ayni hata : (

Son olarak panels klasörünü upload ettireceğim arkdaşa bakalım sonuç ne olacak :.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by from_edi View Post
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\cache

Bölümünü siliyorm , oyunu açiyorm yine aynı problem , oyunu kapadiğimda tekrar oluşuyor Cache klasörü :/

Skini sildim komple , Default skine döndü oyun ama yine aynı hata oluştu ,
    Oyunun ana temasını sıfırdan upload ettirdim arkdaşa , yükledm yine ayni hata : (

Son olarak panels klasörünü upload ettireceğim arkdaşa bakalım sonuç ne olacak :.
    C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive içindeki Football Manager 2007'yi sil ama önce yedekle ne olur ne olmaz.

Mesaj Yetkileri