07-08 Sezonuna Merhaba

Hazırlık Kampı

Hazırlı kampının pek yararlı olduğu söylenemez. 3 maçta da farklı taktik denedim ve takımın dengesi alt üst oldu. Ben de geçen sezon kullandığım 4-1-3-2'ye dönme kararı aldım.

Transfer Borsası
Geçtiğimiz sezonu iyi bir yerde tamamlamıştık, fakat bu yeri bu sezon daha da üstlere çıkarabilmek istiyorduk ve bunun için takıma alacağımız oyuncular olacaktı, aynı şekilde de takımdan yollayacaklarımız olacaktı. Bu yüzden sözleşmesi biten oyunculara yöneldik, ancak bizden daha büyük klüpler kaptı.(bkz. Nakamura-> Arsenal; Amelia-> Roma; Faty-> Lazio; Beckham-> R.Madrid). Serbest oyunculardan sadece Shorey'i kadromuza katabilmiştik. Sonra listedeki oyunculara yöneldik ve bir kaç oyuncu daha aldık.

Takımdan yollayacaklarımız vardı dedik, şimdi onlara göz atalım. Takımdan yollayacaklarımızı aslında tam olarak gönderemedik, satılan oyuncuların 2'sini de takımda tutmak istiyordum. Ancak, işin içine para girince gözümüz boyandı ve iyi oyuncuları sattık. Tabii para uğruna satmadıklarımız da vardı. Tabi bunlardan ilk ve tek olanı Palacio. Transfer döneminde sık sık Milan ve ManU'nun tekliflerine boğulduk. Fakat, bonservis bedelinde anlaşamadık. Ben kapıyı 25 MN Avro'dan açınca transfer başlamadan bitti iyi ki de bitti.

İşte gelen ve gidenler:

Bu transferlerden sonra transfer bütçesi şöyle bir hal aldı:

Ve son olarak da oluşan kadrom ve kullandığım taktik:

Sıradaki "Premier Lig Başlıyor!"