1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: FM 2007'de Oyun İçinde Karşılaştığınız Hatalar

Hybrid View

Bu hatayi ben cok gordum. Son derece sacma ve tam bir rezillik. Bu resimde oyuncu degisikliklerine dikkat ederseniz M.Dogan 12. dk da sakatlaniyor ve ilginctir ki M.Dogan degilde taktik!!! sebebiyle olsa gerek T.Fatih ve Okan Yilmaz oyundan cikiyor. 12.dk da bir sakatlik yuzunden 2 oyuncu cikiyor.Ustelik sakatlanan oyuncunun yerine oyuncu alinmadigi icin Besiktas 12. dk da maca 10 kisi devam ediyor!!!Daha sonra 12. dk da oyuna giren Y. Usta sakatlaniyor ver yerine Deniz Aslan giriyor.79. dk da Bobo da sakatlaniyor ve Besiktas hic kirmizi kart yemedigi maci 9 kisi tamamliyor.Ustelik sutlara baktigimda Besiktas in ezici ustunlugu var. Bunu bir cok kez gordum.Bence oyundaki en sacma olay.Beynim bunun hangi mantikla yapildigini kavrayamiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by joelrifkin View Post

Bu hatayi ben cok gordum. Son derece sacma ve tam bir rezillik. Bu resimde oyuncu degisikliklerine dikkat ederseniz M.Dogan 12. dk da sakatlaniyor ve ilginctir ki M.Dogan degilde taktik!!! sebebiyle olsa gerek T.Fatih ve Okan Yilmaz oyundan cikiyor. 12.dk da bir sakatlik yuzunden 2 oyuncu cikiyor.Ustelik sakatlanan oyuncunun yerine oyuncu alinmadigi icin Besiktas 12. dk da maca 10 kisi devam ediyor!!!Daha sonra 12. dk da oyuna giren Y. Usta sakatlaniyor ver yerine Deniz Aslan giriyor.79. dk da Bobo da sakatlaniyor ve Besiktas hic kirmizi kart yemedigi maci 9 kisi tamamliyor.Ustelik sutlara baktigimda Besiktas in ezici ustunlugu var. Bunu bir cok kez gordum.Bence oyundaki en sacma olay.Beynim bunun hangi mantikla yapildigini kavrayamiyor.
    River Plate 9 kişi kaldığı maçta ve 2-1 mağlup durumda iken 70 küsür dakikadan sonra 4-2 ye getirdi maçı ve bu gerçek hayatta! oyunda neden olmasınki

yalnız normalde olması bence mümkün olmayan bi hata keşfettim ve kullanıyorum ne yalan söyleyeyim.olay şu...
    biliyorsunuz Türkiye'de 6 yabancı oyuncu sınırı var. kadromdada 6 yabancı vardı.genie scout'u kontrol ederken herhangi bir takımda bulunmayan pa'sı çok yüksek bir oyuncu buldum.transfer sezonuda sona ermişti.bende deneme teklif ettim takıma denemeye gelmesinin ardından sözleşme teklif ettim ve sonuç;7 yabancı oyuncum oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nightcrawler View Post
    arkadaslar benim sorunumda transfer teklifinde bulunuyorum kulup kabul etmiyor gerekceside baskalrini engel olacam diye ne alaka ya
    adam 350 k ben ispat icin 100 m verdim adam satmam dedi var mi bole bisi
    büyük olasılıkla hemen cewap istiyorsundur oyuncunun kulübünden onlarda başka ilgilenen kulüpler olduğu için diğer teklifleride görmek istiyor ve reddediyordur yapacağın şu oyuncunun kulübüne teklif yaparken en altta son tarih seçeneği var. onu belirlenmemiş yaparsan alacağın cewap değişecektir
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri