saoLasnnnn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avrupada Tek bir takimi takip ederdim macLarini kacirmazdim.. Bu takim maLum trabzonsporLu oLdugum icin bordo mavi renkLerinden doLayi West Ham United idi .. CesitLi kLublerde amator oLarak futboL oynamistim .. Tek bir hedefim vardi .. O da avrupaya gitmek ve en azindan sevgiLisi oLdugum Bu kLubu daha yakindan tanimak ve o buyuLeyici stadda keyifLe West Ham i izLemekti .. ama basLangicta bu cok zor gorunuyordu... GercekLesmesi oLanaksiz bir hayaLden ote degiLdi..
Ve bir gun sans yuzume guLmustu surekLi maiL atarak West Ham kLubune oLan hayranLigimi diLe getiriyordum.. ama sora dusununce beni niye ciddiye aLsinLarki derdim ve umutsuzLuga kapiLiyordum ta ki.. iLk cevapLanan maiLim bana uLastigi zaman..Evet maiLde sunLar yer aLiyordu .. Beni gorusmeye cagirmisLardi iLk once heraLde bu kadar hayranLiktan sonra bi mac beLes izLettirirler diye dusunmustum.. Oysaki gidince isin baska bi boyutta oLdugunu ogrenecektim..
Evet kLub icine dustugu basarisizLiklarin cezasini kesmisti.. Ve teknik direktorLe yoLlarini ayirmisti.. Manager oLarak ise tecrubeLi oLmaktansa.. KLube karsi saygiLi ve basariya ac birini istiyorLardi.. evtt evtt bende baslarda inanamamistim.. o kisi benim !!! Ruyada gibiyim artik tv den izLedigim macLari notlarini tuttugum kLubu ben yonetecektim ... hayrani oLdugum futboLculara ben taktik verecektim.. tek dezavantajimiz ise maLum benim tecrubesizLigimdi. Ama baskanim bana Mourinhoyu ornek vererek istedikten sora hersey gercekLesir dedi ve sirtimi sivazLadi.. cok etkiLenmistim.. Artik ne yapip edip Bu kLubu Laik oLdugu yerLere tasiyacaktim .. Gazamiz Mubarek oLsun !!
Iste rakipLere gecit vermeyecegimiz o muhtesem stadimizdan goruntuler .
![]()

Alıntılı Yanıtla