Kadromuz Baya genis oLmasina ragmen uzun forvetimiz ve soL kanatta oyuncumuz buLunmuyordu..
TransferLerimiz ..
West Ham United KLubu Rosenborg kLubunden Steffen Iversen iLe 3 yiLlik sozLesme imzaLamistir.. oYuncunun premier Lig tecrubesi bu transferde etkin oLmustur .. Rosenborg kLubune 2.3 m euro odenmistir.
Steffen Iversen : Premier Lige donmekten doLayi cok mutLuyum umarim West Ham kLubunu Laik oLdugu yere getirecegiz..
Forvette aLternatif oyuncu sayisi fazLa oLmasina ragmen kLubumuz AmerikaLi genc forvet Eddii Johnson iLe 2.2 m euro bonservis bedeLiyLe 4 yiLlik sozLesme imzaLamistir ..
Eddii Johnson : Sonunda hayaLlerim gercekLesti ve Premier Lig icersinde oLmaktan doLayi cok mutLuyum ..
KLubumuz Norvec Umit miLli takimindan Lyn oyuncusu Kevin Larsen iLe 4 yiLlik sozLesme imzaLamistir.. Bonservis bedeLi 1.2 M euro . geLecege donuk bir transfer ..
Kevin Larsen : TecrubesizLigimin sorun yaratacagini zannetmiyorum.. Cok caLisip formayi giymek amacindayim ..
Defansimizi gucLendirmek amaciyLa Eski Juventus Lu Igor Tudor Hajduk SpLit takimindan 2 yiLligina 1.5 m euro ucretLe Transfer ediLmistir
Klubumuz deneyimLi on Libero Ivan Campo yu BoLton kLubunden 1.4 m euroya 1 yiLlik sozLesme imzaLamistir..
soL bek icin daha Once Trabzonspor formasi Giyen KoreLi oyuncu Lee Eul Yong iLe 1.8 m euro ya 2 yiLlik sozLesme imzaLanmistir..
Lee EuL Yong : Trabzondan Tanidigim Emrah KabuL un takiminda Oynamak icin sabirsizLaniyorum ..
Ayrica kLubumuz KiraLik oLarak NijeryaLi kaLeci Vincent Enyeama iLe anLasmistir ..
Evet arkadasLar bastan soyLiyeyim Ciddi bir kariyer oLucak bu herkesin oLaya yakLasimi farkLidir ama bazi arkLar gibi Kariyeri yazdikLarimda civitmadan oynayacagim orn.. Baskan aradi naber Lan .. gibi cumLelere yer vermiyecegim Yda kariyerim dha dikkat ceksin diye ucuz espriLere yer yok .. Simdiden kariyerimi takip edecek oLan herkese tesekkur ediyorum .. uMarim Ligi istedigimiz yerde bitirecegiz .. Basin Tarafindan kLubumuze sampiyonLuk sansi veriLmedigi gibi 14. sirada bitirebiLecegi belirtiLmistir.. bakaLim bu zorLu kariyerde West Ham i sampiyonLuga tasiyabiLcezmi ...

Alıntılı Yanıtla