SaoLasnn .. Pek takibcimiz yok ama oLsun .. Birazdan yeni ssleri koyacam.. 21.haftadayim ..

Lige cok iyi basLadik gercekten ama iLerleyen haftalarda bekLedigim istikrari sagLayamadik 11.Haftaya kadar hic yeniLmemistik Man Utd arsenaL Liverpool iLe oynamamiza ragmen ama tecrubesizLigin kurbani oLduk orta sahamda Mark NobLe 20 yasinda ve ArsenaL dan kiraLadigim Alexandre Song 18 yasinda onLari oynatiyorum defansta aksama var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CarLing cup ta Wolves a 3-2 yeniLdik ve eLendik yedek takimLa cikmistik sahaya ama oLmadi..

NewcastLe United- West Ham United 11.Hafta

Vs.

inaniLmaz bir macti bastan sona ustunduk ama 89 ve 90.dakikada yedigimiz goLlerle mactan magLup ayriLdik..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
11.Hafta sonunda oLusan Puan Durumu iLk yeniLgimiz..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

West Ham United- Everton 12. Hafta

Vs.

1-1 e razi oLduk kendi sahamizda ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
West Ham United- Derby County 13.Hafta

Vs.

Cok guzeL oynadik ve rakibimizi 4-1 Le gectik ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
West Ham United- Aston ViLla 14.Hafta

Vs.

Evet goL atamadan mac kazaniLmiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
West Ham United- M.City 15.Hafta

Vs.

Iversenin yiLdizLastigi macta rakibimizi 4-0 gectik ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea - West Ham United 16.Hafta

Vs.

Haketmedigimiz bir yeniLgi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tottenham - West Ham United 17.Hafta

Vs.

cok gol kacirdik goL ciLdirmak elde degiL tek teseLlimiz buyuk rakiplere karsi eziLmememiz !

Portsmouth- West Ham United 18.Hafta

Vs.

inaniLir gibi degiL 2-0 one gectigimiz maci 4-3 Kaybettik..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve Transfer doneminin basLamasiyLa takimimzida kanat oyuncuLarinin yetersizLigi yuzunden 2 tane Kanat oyuncusu aLinmistir ..

West Ham Transferde Bombayi patLatti Ve Trabzonspor dan Gokdeniz Karadeniz iLe Ibrahima Yattarayi 4 yiLligina renkLerine bagLadi !!

2 yiLdiz icin Trabzonspor KLubune 11 miLyon euro odenmistir .

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Super Bucur West Ham United da !!

Adi Bir cok avrupa kLubuyLe aniLan miLli oyuncu Gokdeniz Karadeniz : Avrupa hayaLimin gercekLesmesinden doLayi hem kLubume Hemde Emrah KabuL hocama minnettarim .. Bana inananLari Mahcup etmiyecegim eLimden geLenin en iyisini yapacagim .. West Ham United in Bordo Mavi Formasini Giymeye SabirsizLaniyorum Ne de oLsa aLiskinim Bordo Mavi ye ..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Söz Sirasi Ibrahima Yattara da : Eveettttt simdiiiiiii benimmm bu transferim iyi olduu amaaa Trabzonda gecirdigim 5 yiLi cok ozLeyecegim ama simdi ben oynamak istiyorum avrupada basarmak istiyorum yeniden dogdum ben sanki ..

Evet MukemmeL caLimlari akiL almaz pasLari ortaLariyLa tribunLerin sevgiLisi oLan top cambazi Yattara West Ham da !!!

Emrah KabuL : Evet arkadasLar gercektende cok iyi 2 transfer gercekLestirdik . Baskanima cok tesekkur ediyorum istedigim oyuncuLari aLdigi icin .. Premier Lige uyum sagLamalari icin eLimden geleni yapacagim !