-
serkan bensol (eski malatya kaptanı) da izmirsporda... fena bir kadrosu olmamasına rağmen sadece 2 beraberlik alabildiler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

İzmirspor Sayfası
Mesaj Gönder | Mesaj Oku |Resmi SiteSerkan Bensol İzmirspor'un lüks yatırımı
Arabası takıma bedel
Şimşekler, bu sezon kadrosunu 200 bin YTL'ye kurdu. Ancak Malatya'dan aldığı oyuncunun kullandığı otomobil 170 bin YTL
Maddi imkansızlıklar yüzünden sıkıntılı günler geçiren İzmirspor, transferin son gününde yaptığı bomba transferle herkesi şaşırtmıştı. Lacivert-beyazlılar, Malatyaspor'un tecrübeli savunma oyuncusunu kadrosuna kattı. Serkan'ın, Teknik Direktör Şakir Özkayımoğlu'nun hatırını kırmayıp, parayı ikinci plana atarak İzmirspor'a evet demesi büyük sürpriz oldu. Tecrübeli futbolcunun Şimşekler için lüks yatırım olduğu daha sonra ortaya çıktı. Çünkü İzmirspor bu sezon ligde mücadele ettiği 24 kişilik kadrosunu toplam 200 bin YTL'ye oluşturmuş, oyna Serkan Bensol'un kullandığı Porcshe Cayenne S marka aracın değeri ise 170 bin YTL'ydi.
Serkan Bensol'un geçen yıl Malatyaspor'da iken satın aldığı Porcshe'nin 11 bin 845 YTL tutan yıllık vergisi bile, bazı takım arkadaşlarının transfer ücretine eşit. İzmirspor'a sadece nakliye parası olan 3 bin YTL'ye transfer olan ve maç başına bin 500 YTL alan 33 yaşındaki Serkan Bensol, "Bu saatten sonra benim için para önemli değil. Teknik Direktör Şakir Özkayımoğlu, transferin son günü arayarak bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de geldim" dedi. Serkan'ın, değeri neredeyse futbol takımının bedeline eşit olan arabası, arkadaşları arasında da espri konusu oluyor. Arkadaşları Serkan'a, "Arabayı ver de kulübün borçları bitsin" diye takılıyor.
BURAK HAKERLER
Süper Lig'de 7 yıl oynadı
1973 Mersin doğumlu olan Serkan Bensol, beş yıldan beri Malatyaspor'da forma giydi. Sarı-kırmızılı ekipte beş sezonda tam 138 kez forma giyen tevrübeli futbolcu takımının adeta bankosu oldu. Mersin Polisgücü, Kayserispor, Ankaragücü, Konyaspor, Vanspor ve Malatyaspor takımlarında forma giyen Serkan Bensol, yedi sezon Süper lig bir sezon da Lig A'da oynadı. 1.80 boyundaki Serkan, futbolculuk yaşantısında hiç kırmızı kart görmedi.
puerta kalbimizde...
Mesaj Yetkileri