![]()
biri beni durdursun
![]()
son haftalarda yükselişe geçtim D
:
![]()
biri beni durdursun
![]()
son haftalarda yükselişe geçtim D
:
6 puan liderle aramda 14 puan var
Vaybe liderim![]()
İstatistiklere göre iyiyim 6 puan.![]()
Gördüm Mehmet abi24.sırada...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
lider olmuşuz yav![]()
Biliyorsunuz puan hesaplamada yeni sisteme geçtik. Kısaca hatırlayacak olursak;
Artık joker maçı biz belirlemiyoruz. En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 67 kişiden 50 kişi tahminde bulundu.
V.Manisaspor - Trabzonspor 0 20/50
Ankaragücü - İstanbul BŞB 1 35/50
Beşiktaş - Denizlispor 1 42/50
Konyaspor - Gençlerbirliği 0 24/50
Kasımpaşa - Galatasaray 2 40/50
Ç.Rizespor - Sivasspor 2 22/50
G.Birliği Oftaş - Gaziantepspor 2 27/50
Bursaspor - Fenerbahçe 0 11/50
Kayserispor - Ankaraspor 1 40/50
En az doğru tahmin edilen maç, 11 doğru tahminle Bursaspor - Fenerbahçe maçı oluyor. Bu maça beraberlik oynayanlar 4 puanı kazandı.
En çok doğru tahmin edilen maç, 42 doğru tahminle Beşiktaş - Denizlispor maçı oluyor. Bu maçı doğru tahmin edenler 1 puan aldılar.
Geçen haftaya göre puanlar artmış. Tüm maçları doğru bilen yarışmacı yok bu hafta. 4 yarışması 8 maçı doğru bilmiş.
8 maçı doğru bilen üyeler arasında uAburak89 4 puanlık maçı da doğru bildiği için 19 puan topladı ve bu haftanın lideri oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre 3 haftadır tahmin yapmayan dakara ve omerdinho yarışmadan çıkarılmıştır.
Bu hafta starfreedom, 1502005, TR.CaPTaiN, Andriy, comandante, anilton, onur1990, ibig61, fm26 ve Menecerci tahminlerini yapmazlarsa oyundan çıkartılacaklardır.
Bu hafta topladığı puanlarla liderliğe oturan Emurafu'yu tebrik ederiz.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
"YÜCE ATATÜRK"
3. siraya gerilemisim![]()
16 puan topladım..
Ah rize hep sen yatırıyon beni...
Liderim![]()
Üff be 17 puan toplamisim,kendi rekorumu kirdim.![]()
Bursa maçlarına ne verirsem tersi oluyor. Anlamadım gitti. Geride kaldık.
Rize hep evinde kazanan takımdı onu yüzünden sürekli puan kaybediyorum![]()
Bu hafta 12 puan almışım.Ehh fena değil.
Ah ah.Unuttuk tahmin yapmayı anca Pazar maçlarına kaldıkSerkan abi'ye Cuma maçları dışında kabul ettiği için teşekkür ederim...
Orta sıralardan bi kurtulamadık ya![]()
![]()
fena değil ortalardayız
17 puan..şuana kadarki en iyi puanım inşallah devamıda gelir![]()
Benim 17 puanım olacak 16 verilmiş.
Demir attım son sıraLara bir tahmin oyununda![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
rezil bir hafta geçirdim..
Bu hafta tahmin yapmamışım ama daha iyi oldu.Kendilerini şampiyon olabileceklerini hissetmeleri daha iyi her ne kadar imkansız olsada...![]()
8 puan almışım.Kötü gidiş sürüyor,kurtulamadık orta sıralardan.
15 puan aldım.Geçen haftaki puanın tam 5 katı.Fb-Bursa maçınıda bilseydim şu an bende liderlik koltuğunda olacaktım.
Bakacaz.Hala takipteyiz.
So what?
Saike
9'da 8 yaptım 18 puan aldım haftanın birinciliğini 1 puanla Burak'a kaptırdımtebrikler Burak
genel sıralamada 8.sıradayım liderle aramda 10 puan var fazla bir fark yok
![]()
Geçen yıl beşinci bitirdik. Bu yıl oraları arıyorum. Kötü bir başlangıç yaptım ama yükseleceğim.
Her yerde 11 puan alıyorum yahuAma 32.yim
![]()