Geliyooo Geliyooo FM 2006 TÜRKÇE GELİYOR SAOL TURKSPORTAL
Geliyooo Geliyooo FM 2006 TÜRKÇE GELİYOR SAOL TURKSPORTAL
Geliyo tabiii. Bazı kişilerin saygısızlıklarına rağmen geliyo. Tüm olanlara rağmen bu yamayı yaptıkları için sonsuz teşekkürler TÜRKSPORTAL.
geliyo mu ? tiyo mu aldınız ?![]()
walla tüm yamalar eklendi bi tek türkçe yama kaldı o da gelio işte çok az kaldı ark.lar biraz daha sabredelim TURKSPORTAL yine 1 numara çok tşkler..![]()
daha ne kadar kaldı acaba
arkadaşım sormak yasak imiş ama sanırım 1 ay içinde
yaw yeni oyuna başlamıyorum bu turkcesi için.. ama hala çıkmadı artık beta meta verin bize şunu plsss![]()
heycanlandırmakta üstünüze yok ama helal olsun ellerinize sağlık herşey için teşekkürler..
devre arası konusmalarıda turkce deılmı ark. lar ????
daha yama çıkmadı ki.. ama türkçe sanırım devre arası konuşmalar.Originally Posted by streetfox
arkadaşlar ne zaman çıkacak bu yama ya BİR çıksa süper olcak ama neyse LÜTFEN patchmakerlar VİZE ve Quizler baslamadan halletseniz ne süper olur ama....
niye başlamıosun ki türkçe illaki kayıtlı oyunlarda çalışmaz diye bişey yok bu bir yama onun için kayıtlı oyununda çalışır sen iyisimi yenş oyun aç ve türkçe yayınlandı mı onu indirip o açtığın oyunu türkçe oynaOriginally Posted by tentenboy
![]()
-
yok hafız herşeyin türkçesini okicam.. öyle oynarım benOriginally Posted by Maymuncuk
![]()
Haklı yani.Originally Posted by tentenboy
Herşeyiyle Türkçe oynamanın zevki tartışılmaz. Valla İngilizce pek sarmıo. Bişey anlamıyorum bazı şeylerden. Sık sık sözlüğe bakmak da sıkıcı oluyo bilgisayar başında, zor oluyo.
![]()
Aynen kardeş.. ingilizcem var anlıyorum ne demek istediğini çoğunda ama ben herşeyi anlamak istiyorum..Originally Posted by mustafaaydin186
![]()
TR yamaya az kaldı hadi bende bi tüyo vermis olayım. Calismalar devam ediyor![]()
Bekliyoruz valla
Bizim edeceğimiz herhangi bi yardım fln war mı??
yaa ben dayanamıyorum çıksın artık şu türkçe yama sırf ingilizce diye fm05 oynuyorum fm06 türkçe olsun kim taqar fm05 i daha..en büyük turksportal...en mükemmeldende mükemmel bi türkçe yama çıkartacaınıza inanıyorum..hemde yürekten.....
artı olarak abi bu fm yamalarını yüklemek için oyun orjinal olmalımı..***** sorunu olurmu yani... bende fm05 in orjinali war ama fm06 yı bulamadım gelirse zaten alırım....orjinal oynamak başka zewkl ioluyo.. kendimi mutlu hisediyorum çünkü![]()
turksportsportalllllllllllllllllll helaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllll hadi çıksın
bu gece çıkacakmış gibi geliyor
Malum mu oldu ? yoksa biri mi soyledi![]()
![]()
Aha!Çıkıyormu bu gece?
yahu heyecan yapmayın çıkınca görürsünüz zaten![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
harbiden bu gece çıkıyomu????
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ya bu adminler ortalığı karıştırmayı seviyorOriginally Posted by e_mali
ama çıkıyosa süper olur çıkmıyosa artık bekleriz napalım hadi size kolay gelsin
İnşallah bu gece çıkar. Bir anda ümitlendim.
çıksında bir nezaman çıkarsa artık orası önemli değil güzel bir türkçe yaması olmasını dilerim
abi siteye her girisimde bi umut tasıyorum ama hala bekledigim sey gelmedi
valla bende bi umutla giriyorum siteye.. ama bu gece daha bi umutluyum verilen tiyolara göre bu gece verilecek heraldeOriginally Posted by nekop
![]()
Sabreden derviş bekleye bekleye gebermiş.......
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !