İstanbulspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
İstanbulspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
başkan ben anlamadım tam... daha önce yazdıklarımız ne olcak? bu yeniye neden ihtiyaç duyuldu? eski yazdıklarımızı ne yapalım... vs vs...
cahillik zor tabi ama sorup öğrenmek lazım...
puerta kalbimizde...
aga eskileri 2007 icin olandi simdi fm 2008 icin olan eksik noktalari duzeltmek icin acildi bu konu
abi anladım da... 2008 yok ki piyasada:-)
puerta kalbimizde...
bülent akın , mehmet deliorman 2. yarıda kadroya eklenen önemli oyuncular...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mehmet bölükbaşı (kaleci) (samsundan geldi) 2. yarıyla birlikte kaleyi devraldı.
Last edited by midfielder1912 : 20.Ocak.2008 at 22:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
Cemil Vatansever için geçen yıl çok iyi oyuncu deniyordu.İzleyen arkadaşlar var mı?
Birşey sormak istiyorum ilgili arkadaşa.. Balic buradamı hala, oynuyormu, oynuyorsa performansı istatistikleri nasıl, ve fm de özelliklerinde herhangi bir değişim olacakmı, olacaksa ne gibi değişiklikler olacak.. Eğer yoksa şutları sert ve falsolu atabilmesiyle ilgili ppmler eklenmeli..
Tamamdır Coşkun.Gönderdim Bursa'ya.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ergun Aydın ve Kenan Özer'in durumu nedir? oynarlarken göremedimde.
Her 2'side hala İstanbulspor'da.
Sezonun ilk yarısında ;
Ergün Aydın 12 maç oynadı 2 de gol kaydetti.
Kenan Özer ise 16 maç oynadı 3 gol kaydetti.
Pek izleyemedin galiba İstanbulspor'un maçlarını![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"