-
Ortega birşey öğretti veya kazandırdı demedim.. Ortega Türkiye'ye gelen en iyi oyuncudur dedim ama sen lafı nerelere çektin.. Ceyhun ve Yusuf bizden gidince oynasaydı milli takıma çağırılsaydıda göreseydik..Hem diyorsun futbol çalım değil hem bana bu ligin en bencil iki futbolcusunu Maradona'nın veliahtıyla kıyaslıyorsun..
Ben Denisi hiç bir zaman ıslıklamadım. Tam tersine dedim Deniz iyi futbolcu ayağında top tutabiliyor savunma yapıyor son derece kaliteli bir oyuncu,tabi bizim lig standartlarımıza göre.. Benim ıslıkladığım futbolcular bellidir.. Sevet, Hakan Şükür gibi maçta saç baş yolduran oyunculardır..
Sen 2000 - 2001 yıllarındaki o kadrodaki oyuncuları artık ilah olarak görüyorsun ben seninle onları tartışmam..
He senin o söylediğin uzun adamlarla oynayan İnteri yendik biz işte!
Tabi Dünya 3.lüğünü Hakan Şükür getirdi..(!)Nasıl saçımı başımı yolduğumu hatırladım yine bak..O başarıyı getiren en önemli oyuncular Emre, Yıldıray, Hasan Şaş, Alpay, Fatih Akyel ve Rüştü dür..
Bak ben demiyorumki futbol şovdan çalımdan ibarettir.. Ama ben diyorumki futbol çalımdan, şuttan, pastan ve mücadeleden ibarettir.. Sen diyorsunki boydan ibarettir..
Saha uzunmu?
Nistelrooy'lu Man.Utd şampiyonluğu Chealsea'ya kaptırmadımı?
Barcelona Eto'yla Şampiyon olmadımı?
Güney Amerika kupasını bu sene Robinho getirmedimi Brezilya ya?
Geçen sene Rooney'le şampiyon olmadımı Man.Utd
Demekki neymiş.. Herşey boy değilmiş..
Ayağında top tutmasını bilmeyen adama ben futbolcu demem.. Futbolcuysan heleki forvetsen üstte belirttiğim özelliklere illaki sahip olacaksın..Ben sürekli havadan uzun adama atılan topla gol pozisyonu bekleyeeck bir Fenerbahçe izleyeceğime hiç futbol izlemem daha iyi..
Size güzel bir kazık atan Ribery bireysel yetenekleriyle şu anda Bayern'i sırtlıyor..
Mesaj Yetkileri