İyi Günler;

Dün olimpiyat Stadı' nda maçı çıplak gözle imkanı buldum. Bu maçla Belediyeyi bu sezon 3. kez statta izlemiş oldum. Geçen seneden beri izlediğim Belediye, bu sezon yenilnenen kadrosuyla iyice kafamda oturdu.

Gözüme Batanlar:

Adriano: Adriano FM tabiriyle tam bir target man. Ligimizin iyi target man' lerınden biri olmalı. Heading ve Jumping' i ligimiz için oldukça iyi. Bunun yanında dün attığı 2. golde çok soğukkanlı davrandı. Diğer maçlarda da panik yapmayan bir oyuncu oldugunu düşünüyordum. Dünkü maçta tam anlamıyla buna emin oldum. Composure özelliği 15-16 olmalı. Fiinishing' i de 14 düzeyi uygun olacaktır.

Erman Kılıç: Geçen sezondan beri ki o zaman Elazığspor' daydı, dikkatle seyrettiğim bir futbolcu. 2007 Elazığspor araştırmasında defalarca isminden bahsetmiştim. Ne tesadüftür onca takım içinden İBB' yi tercih etti ve ben de hem tanışma hem de sık sık izleme fırsatı buldum. Abdullah Hoca şu ana kadar bu oyuncuyu sürekli yedekten Kerim Zengin' in yerine oyuna alırken sadeece Oftaş maçında ilk 11 oynadı. Şu ana kadar 3 asisti var ligde. Mevkisi AMRLC ama kendini en rahat hissettiği yer AML' dir. Sol ayağı 20 , sağ ayagı da 14-15 olabilr. En çok göze batan özelliği; hızlanması ve ortaları. Acc: 17 , Agility: 16, Pace:15 düzeyinde olabilir. Crossing' i ise 13-14 olabilir. Favori takımına Beşiktaş eklenmelidir. Özel hareketlerde de soldan aşağı koşar ve moves into channels olmalı.Şimdilik Erman için bu kadar.

Tjikuzu: Ligimizin kalburüstü ön liberolarından biri. Work rate(16), stamina(14) ve bravery(16) özellikleri en önemli özelliklerinden. Tekniği kısıtlı(10), dribling özelliği kötü bunun için 7-8 yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca hız ve hızlanması da ligimizin üstünde 14-15 rakamı makul, agilitiy 13. Oyun tarzını Appiah' a benzetiyorum. Çok benziyorlar birbirlerine. Tjikuzu, appi' nin 2-3 gömlek altı diyebiliriz.

İlyas Kahraman: Long Shot 14' e yükseltilmeli. fiishing 10, Pek kaçmıyor off the ball 8-9. Sağlam markaj yapılırsa kendini pek boşa çıkartamıyor. Work rate için 11 uygun olur.

Abdullah Avcı: 4-3-3 taktiğinin modifiye bir versiyonuyla sahaya yayılıyor.
GK- DL,DR,DC,DC, MC,MC,AML,AMR,AMC,ST ya da DM,MC,MC şeklinde sahaya yayılıyorlar. Orta alandaki oyuncular sürekli alan daraltıyor rakibi bozuyor.

Şimdilik Bu kadar. Umarım birşeyler verebilmişimdir.