bu seneki yabancı kuralı ne şekilde olacak acaba 6+1 olarak oyuna yansıtılabilecekmi bide editörde yabancı kuralı olup olmamasını biz ayarlayamıyormusunuz öyle bir imkanım olsa yabancı kuralını üçe indiricem ondan sonra ne carrusca gelsin ne edu yasini oynatıcam aydını oynatıcam

YABANCI KURALINA HAYIR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birde hakemler yenilenecekmi hala çok merak ediyorum ben 2011- 20012 sezonunda da erol ersoyu görmek zorundamıyım yahu

hakemlere puan veriliyorsa fırat aydunus favorimdir c.a si çok yüksek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by elhadji View Post
Arkadaşlar Türkiye araştımasıyla ilgili bir konu değil ama genel oyuncu verileriyle ilgili bir örnek vermek isterim. Gabriel Tamas eski Gs'li şimdi Auxerre' li defans oyuncusu. Oyunda tacklingi 18 şimdi bu adamı ben hatırladıgım kadarıyla Gs' de çok eleştiriliyordu. Bu oyuncunun top kapması nasıldı Kanal A' da auxerrede izleyen arkadaşımız var mı? Şimdi tamas' ın tackling 18 olacaksa Terry' nin, Rio' nun kaç olacak. Eski sistem gibi notlar bol galiba.
Dostum gabriel tamas çok beğendiğim bir oyuncudur galatasaraydaki bütün maçlarını izlemiştim uzun boylu ve teknik bir oyuncudur uzun boylu ve teknik stopere bilirsinki az rastlanır popescu vardı mesela. taması ona benzetiyorum tamasta tıpkı onun gibi oyunu geriden kurabiliyordu pas özelliği ve soğukkanlılığı yüksekti fatih terim onu ön libero ve sağ bek gibi ilginç mevkiilerde oynattı ve kötü oynadı ama sonraları gitmesine yakın stoper mevkiinde büyük işler çıkardı o sene antalyada harika bir devre arası geçiren galatasaray da en çok göze batan isimdi ve bu kampta galatasarayın hazırlık maçı yaptığı ekiplerden biri olan cska moskova bu hazırlık maçında taması gördü beğendi ve gs tamas için 1,5 milyon euro teklif etti bunun üzerine galatasaray bu adamı o kadar tartıştık şimdi ondan kar elde edeceğiz diye sevinerek futbolcuyu gönderdi
(galatasaraya 900 bin dolar karşılığında gelmişti)
sonraki sene cska da da iyi oynayan tamas buradan celta vigoya transfer oldu ve bu oyuncuya celta vigo 10 numarayı verdi hatta geçen yılki fenerbahçe celta vigo uefa maçında çokta iyi bir oyun sergilemişti geçen yıl celta vigonun bütün maçlarına çıkan tamas bu senede celta düşünce auxere transfer olmuş galatasraydan ayrıldığı gün çok üzülmüştüm ve bizim bilgisiz spor basınımız bir futbolcuyu daha yakmış oldu demiştim şimdi onun yavaş yavaş yükselişini izlerken geriden oyun kurmayı bilen bir tane stoperi olmayan türkiye liginde her takımda banko oynayabileceğinin altını çiziyorum

ha bu arada tamasın top kapma özelliği bence 16 olabilir 18 banada yüksek geldi ama tamas bizim hafızamızda kalan tamas değil bunu bilmeni isterim