1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: [1. Lig] Altay Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sevgili Tenten öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Yalnız bu tip bilgiler yerine kendi gözlemlerin oyuncuların, özellikleri, hangi mevkilerde oynayıp hangi özelliklerini iyi hangilerinin zayıf olduğunu paylaşırsan daha mutlu oluruz. teşekkürler
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Sevgili Tenten öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Yalnız bu tip bilgiler yerine kendi gözlemlerin oyuncuların, özellikleri, hangi mevkilerde oynayıp hangi özelliklerini iyi hangilerinin zayıf olduğunu paylaşırsan daha mutlu oluruz. teşekkürler
    acelen niye ki bilmeyenler için ana kadro ve yönetimi verdim yavaş yavaş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İZMİR ALSANCAK STADI

STADIMIZDA;
    4100 KiSiLiK KAPALI TRiBÜN,
    5605 KiSiLiK BALKON TRiBÜNÜ,
    5350 KiSiLiK AÇIK TRiBÜN
    OLMAK ÜZERE TOPLAM 15055 KiSiLiK TRiBÜN MEVCUTTUR.
    AYNI ZAMANDA ; 94 KiSiLiK SEREF TRiBÜNÜ,
    148 KiSiLiK B PROTOKOL TRiBÜNÜ VE BASIN TRiBÜNÜ MEVCUTTUR.
    ISIK DÜZEYiMiZ 1560 LÜX OLUP, 625 KWA LIK JENERATÖR MEVCUTTUR.
    KURULUŞ;

Alsancak Stadı, 1929 yılında inşa edilen, Alsancak, İzmir'da bulunan bir stadyumdur.
    Stadyum Altay Spor Kulübü'ne kiralanmıştır. Stadın ismi Altay Alsancak Stadyumu olarak değiştirilmiştir. Stad şu anda Altay Spor Kulübü, Göztepe, İzmirspor ve Karşıyaka Spor Kulübü'nün futbol takımlarına ev sahipliği yapmaktadır.
    Birçok kez elden geçirilen stadyum 2004 yılında 23. Üniversite Yaz Oyunları (Universiade 2005) için yeniden düzenlenmiş ve kapasitesi 18,600'e çıkarılmıştır.
    Spor ile ilgili bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek 'ye katkıda bulunabilirsiniz.
    Spor Portalı– 'deki spor ile ilgili diğer maddelere ulaşın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

RESİMLERLER ALSANCAK STADI;

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VE GEÇEN HAFTALAR İÇİN YORUMLARIM

YORUMLARIMA İLK HAFTADAN BAŞLAMAK İSTİYORUM

ALTAY : 1 - ORDUSPOR: 2

Şimdiye kadar Kendi evimizdeki tüm maçlara gittim ilk hafta maçı ordu dışında(rahatsızlık nedeni ile.
    Bende tribün çocuğuyum çok yakından takip ediyorum ALTAYIMI

ALTAYIN LİGDE BÜYÜK BİR AVANTAJI VARDI ÇÜNKÜ FİXTURDE İLK 5 MAÇI EVİNDE OYNUCAKTI

ALTAY ORDU MAÇINA ŞU 11 İLE BAŞLADI :

BU MAÇTA ALTAY TARAFTARI 3 PUANLA BAŞLAMA HAVASIYLA GİTMİŞTİ STADYUMA,
    AMMA ALTAYIMIZ KÖTÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI VE -1-2 MALUP OLDU.
    İLKHAFTA ALTAY TARAFINDA GÖZE ÇARPANLARIN BAŞINDA GEÇEN SEZONDA OLDUĞU GİBİ MEHMET ŞEN'Dİ.
    ARKDAŞLARIMDAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE GRUBUM(ALSANCAK TAYFA) FUTBOLCULARI TESELLİ İÇİN TESİSLERE GİDİP BAKLAVA İKRAM ETTİLER.
    BİRAZ MORALLERİ BELKİDE YERİNE GELDİ..
    NEDEN OLSA 5 HAFTA İZMİR DIŞINA ÇIKMAYACAKTI.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2.HAFTA

BU MAÇTA TRİBÜNDEYDİM.
    İZMİR DERBİLERİNDEN EN BÜYÜĞÜ DİYECEĞİM BİR MAÇTI MAÇTAN 1 SAAT ÖNCE TRİBÜNDEYDİM VE İZLENİMLERİ SÜZÜYORDUM.
    MAÇTAN ÖNCE KARŞIYAKANIN ALDIĞI KARARLAR ALTAY YÖNETİMİNİ VE TARAFTARI ÇOK KIZDIRMIŞTI.
    BÜYÜK BİR DERBİ OLDUĞU İÇİN MAÇ ATATÜRK STADINDA OYNANDI(KSK VE ALTAY AYNI STADIKULLANIYORLAR ALSANCAK STADI)
    KARŞIYAKA YÖNETİMİİN KARARI AÇIK VE KAPALI TRİBÜN KARŞIYAKALININ SADECE 1 KALE ARKASI ALTAYA VERİLMİŞTİ.GEREKÇE OLARAKTA KOMBİNELERİ BAHANE ETMİŞLERDİ.

MAÇ BAŞLADI VE HERKES ALTAYDAN BEKLEMEDİĞİ BERBAT BİR OYUN SERGİLEDİ VE 29*33*44 TE ARD ARD YEDİĞİ GOLLERLE EZELİ RAKİBİ KARŞISINDA 3-0 MALUP DURUMA DÜŞTÜ.
    GÖZE ÇARPANLAR İSE ALTAY KALECİSİ VE KSK FORVERİ ŞEHMUZ İDİ. ASLINDA BEN BİR ALTAY TARAFTARI OLARAK MAÇIN FARKLI BİTMEMESİ İİÇİN DUA ETTİM ÇÜNKÜ KSK OKADAR ÇOK GOL KAÇIRDI Kİ 3-0 YENİLMESİNE RAĞMEN BAÇIN YILDIZI ALTAY KALECİSİ SÜLEYMAN KÜÇÜJTÜ OKADAR %100 LÜK KURTARIŞLAR YAPTI Kİ FARKIN ADETA ÖNÜNE GEÇTİ. ŞEHMUZ EN AZ 10 NET POZİSYON KAÇIRDI.
    MAÇIN YILDIZI BANA GÖRE KSK Lİ ŞEHMUZ VE ALTAY KALECİSİ SÜLEYMAN KÜÇÜK İDİ.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE FORTİS KUPASI ELEME MAÇI

ALTAY:7 - KARŞIYAKA-6

BU MAÇTA TRÜBÜNDEYDİM.
    HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN GERİLİMLİ,EN HEYECANLI VE NE POZİSYOLU MAÇLATRDAN BİRİYDİ.
    BU SEFER KAPALI ALTAY AÇIK TRİBÜNÜ KSK ALMIŞTI. MAÇ HAFAT İÇİN OLDUĞU İÇİN FAZLA İLGİ YOKTU.TRİBÜNDEN KULAK MİSAFİRİ OLDUĞUM ALTAY TARAFTARI KSK KARŞISINDA LİGDE ALDIĞI 3-0 LIK MALUBİYET YÜZÜNDEN PEK UMUTLU DEĞİLDİ.TABİKİ BENDE. 2-0 ÖNE GEÇTİ AMA3-2 MALUP DURUMA DÜŞTÜ. VASAT BULDUĞUM AYDIN ÇETİN 83 DE DURUMU -3 YAPTI VE MAÇ PENALTILARA KALDI
    Gözüme çarpanlarda başta gelen EREN GÜNGÖRDÜ KANADINI GERÇEKTEN ÇOK İYİ KULLANIYOR BU OYUNCA KESİNLİKLE SÜPERLİG ANADOLU TAKIMALRINDA VE BUNU HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.VE ÇOK BEĞENDİĞİM BİR DİĞER OYUNCU İSE MEHMET ŞEN HEMEN HEMEN ÇOĞU MAÇTA ALTAYI İPTEN ALAN BİR FORVET.
    MEHMET ŞEN'İN ALTAYDA DAHA ÇOK İŞ YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    7. Hafta Güçlü Rakip Malatya ile karşılaşıcak olan Altay maçında tribünde olucam ve bol bol not tutup gecesi sizinle paylaşıcam.

Mesaj Yetkileri