Yattara oLabılır hakLısın cunku taraftar cok sevıyor Taraftarın sevgısını kazanan bırı o kLub ıcın favorı oLmustur demek.. AsLında Stepanov da yoLlanmasaydı !! emınım bu kLube uzun yıLlar hızmet verırdı..

Zıya Doganı kımse sevmıyor TaraftarLar oLsun yonetıcıLer bıLe sevmıyor ıstemıyor cok yakın Kaynaktan bıLıyorum ama Nurı aLbayrak cok ısrarLı bu konuda.. SenoL Gunes Hamı MandıraLı Sota ArveLadze Unal Kahraman bunLar daha onemLı tabı eskıLerden cok ısım var A.Suat Ozyazıcı Ozkan Sumer oLsun ama gunceLlık lazım heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ozkan Sumer e haksızLık etmeyın beyLer .. Ozkan Sumer kLubu 30 trıLyon borcLa aLdı... Takımı yenıden Kurdu.. Brezılyadan Oyuncu getırdı.. 2.Lıgden futbolcu cıkardı.. Erdınc Ibrahım Ege oLsun aLt yapıdan oyuncu cıktı.. Fatıh Tekkeyı Huseyını gerı getırdı.. Yattarayı Ozkan Sumer buLdu beyler .. Dıgerlerının aLdıgı adamLarı cok ıyı bıLIyoruz Rune Lange fln.. Atay Aktug baskanım da cok degerLıdır tek zaafı maLum Tomas Jun Transferıdır... Yoksa cok ıyı bır baskanLık yapmıstır ama Özkan Sumerın futboL bıLgısıne kımse laf edemez..

Ben cok ıyı bıLıyorum.. Mınık Takımda oynarken Ozkan Sumerden herkes korkuyordu karsısına cıkmaktan cekınırdım.. Cok dsıpLınLı bırısı.. ama tek sansızLıgı zor donemde takımın basına geldı ve o kurdugu takım sampıyonLugu kacırdı.. Zaten Ozkan Sumer su an oLsa takımın basında zIya Dogan oLmazdı cunKu futboLu bıLıyor .. Nurı aLbayrak ıse futboLu bıLmemesıne ragmen Sıyaset ıcın BaskanLıga geLmıstır ayrıca Trabzon Lımanımızıda Trabzonun eLınden aLmıstır..