Nurı aLbayrak futboL adamı degıL parası vardır dogru ama kendıne war .. Hanı ne harcamıs takıma.. Fatıh Tekke MarceLınho Fabıano eLler Stepanov bunLardan geLen para nereye gıttı .. DemesınLerkı ayman La rısp e .. Sen bu adamLarı sat Zıya doganın yuzunden gıt Ayman Rısp aL

Bence Nurı aLbayrak ta o kdar suc yok neden dersenız.. Sımdı Bu futboLcuları Nurı aLbayrak Satmıyor beyLer.. TekLıf gelıyor SoruyoLar Zıya Dogana Hocam ne dersın sen ?? Zıya Doganda Bu adamLar kotu ya guya ıse yaramazLar ya noLcak Stepanov dan sataLm gıtsın Bana ToLga Seyhanı aLın yeter der.. Bu dogrudur..

AntaLspor ceLaleddın ı ıster ama Zıya Dogan sankı ceLaleddın ıyı bır adammıs gıbı Hayır bana Lazım o der ızın vermez..

Ayman ı Mısırın Zamalek kLubu ıster ama Yıne Zıya Dogan Hayır der karsı cıkar..

Aynı Zıya Dogan Trabzonun oz cocugu Ufuk Bayraktar ı ıdmana bıLe aLmaz Neden acaba..

KonuyLa alakası yok kusura bakmayın ama .. Sımdı Bır Baskan Futbolcuyu tek Basına satMaz hocaya sorar Hoca Eger karsı cıkıpta yonetım yınede o oyuncuyu satarsa bu durumda hocanın azcık onuru varsa zaten ıstıfa eder..Yazık oLdu Stepanov a...