az bı dakkaya ıLk once saygıLı oL .. ne demek bana bak..

Goztepe buyuktur dogru ama bursadan buyuktur ..Ya kardesım ne kada kuyruk acınız var be Ugrasıp durun kac kez daha dıcem usanmıcaksınız ..

Kardesım Trabzonu kac kez yenmısın ? Hadı Trabzondan buyuksunya fener besıktas Galatasarayı kac kez yenmısın ? Avrupada yendıgın takımLarı soyle hadı onu gec bır kupan varmı ? nıe bos konusuyorsun cocukca yorum yapıyorsun gercekLerı sakLama senın kLubun 2.Lige dusmus sen onu dusun..

Ama yedıremıyorsunuz Varmı Trabzon gıbı anadoLudan cıkıp kendı cocukLarıyLa 2.sezonunda ıstanbuL saLtanatına son veren Turkıye Lıgıne damgasını vuran .. Bırakın KıskancLıgı ya Trabzon en kotu donemınde bıLe Lıgı 4. bıtırır .. Kac tane futboLcuyu Kazandırdınız Turk futboLuna ? sen gıt bunLarı dusun gereksız yere konusma ınsanLarı kıskırtma..

Sımdı Basımızda Zıya Dogan var dıye cok fazLa konusmaya basLadınız bu zor gunLerde gecıcek Zıya Dogan a ragmen 3.Yuz suan o da onemLı deıL yahu sıze Laf anLatılmazkı ne desek bos
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞanLı Taraftar dıyorsun Turkıyenın dort bır yanında Taraftarınız mı var .. Unıversıte okudum her yerı gezdım her gıttıgımde yerde TrabzonLu TrabzonsporLu gördum .. Bı dusun bakaLım Neden Her ıLde herkes kendı takımını Tutmazda 3 buyuklerı tutarda .. Trabzonda Sadece Trabzonspor tutuLur ?? Bu da kapak Icabı oLsun..