-
Arkadaslar ben yakin bir zamanda sizlerle taktik calismalarimdan birini sunmak istiyorum fakat icinden cikamadigim bir iki nokta var.
1. Kaleci komutlarinda sinir oldugum bir nokta var kendimce her yontemi denedim ama birturlu ikeri cikmasina engel olamadim. Ileri cikmak derken mesela 1-0 ondeyim mac bitimine 2 dakika kalmis vede benim takim korner kullaniyor. Bir bakiyorum benim kaleci birakmis kaleyi gol atmaya gidiyor
bogle bir taktigi paylassam herhalde kimse beyenmez.
2. Asil onemli olan sorum bu, gercekten bilen biri yanitlarsa sevinirim. 2 adet secenek sunmus oyun bize 1 i alan daraltma 2 cisi siki markaj, benim ogrenmek istegim ikisi arasindaki fark nedir. Alan daralt degince pres yaptigini biliyorum peki siki markaj secenegini aktif yaparsam adam hem pres hemde ne yapmis oluyor. Ikisinin tam olarak ne oldugunu bilmeden oynuyorum bu oyunu ogrenmenin vakti geldi lutfen yardimci olun bana simdiden tesekkurler...
3. Aslinda taktik hazir ama birturlu su resim eklemesini yapamadim resim nette degilki benim bilgisayarda ama gozat yerine baska birsey geliyo acil yardim bu cok acil site icinde bunun yaniti varsada ben bulamadim sanirim tek resim eklemeyi bilmeyen benim...
Mesaj Yetkileri