Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 158 sonuç

Konu: Türkçe FM 2006 Çok Yakında...

1. Default

Quote Originally Posted by Vieri
    Arkadaşlar çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İşte size bir kaç görüntü.

| | >
    usta bunları koyarak bizi heveslendirdin peki ben 1.5 aydır bekliyom cmturk un yaptıgı sahte türkce ile oynuyom coooooook gec kaldınız

Thumbs up

Fm 2006 nın türkce versionu cıkmadan heecanlanmaa basladıq ..
    Yetkililer bizi daa fazla heecanlandırmasa ii olur yoqsa fm 2007 i bekliecez

Default fm türkçe çalışması

ben tam bi fm hastasıyım ve sizin çalışmalarınızı çok yakından takip ediyorum yeni türkçe çalışmalarınızı yakından takip ediyorum

Default fm türkçe

baba bi aydır bekliyoz çıkar artık şu türceyi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Arkadaşlar lütfen bu tür mesajlar yollamayalım...Unutmayın ki bu yama için geceli gündüzlü çalışılıyor biraz saygılı olalım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Arkadaşlar lütfen bu tür mesajlar yollamayalım...Unutmayın ki bu yama için geceli gündüzlü çalışılıyor biraz saygılı olalım...
    Saygıyla alakayı kuramadım ben.

Arkadaşlar emek verip uğraşıyorlar.Hiçbir mecburiyetleri olmadığı halde....
    Herhangibir parasal çıkarlarıda yok... Sadece bizler temiz bir Türkçeyle oynayabilelim diye çalışıyorlar ve bizlerde (saygıyla alakayı kuramadım ben) diyerek bu şevklerini kırıyoruz. ALAKA BU güzel kardeşim...

volkan kardeş allah sana güç ve bizede beklemek için sabır versin sabırla bekliyoruz türkçe yamanı hadi inşallah bütün gece burdayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by beyzade111
    Arkadaşlar emek verip uğraşıyorlar.Hiçbir mecburiyetleri olmadığı halde....
    Herhangibir parasal çıkarlarıda yok... Sadece bizler temiz bir Türkçeyle oynayabilelim diye çalışıyorlar ve bizlerde (saygıyla alakayı kuramadım ben) diyerek bu şevklerini kırıyoruz. ALAKA BU güzel kardeşim...
    Hala saygıyla bir ilgi kurabilmiş değilim. Nedenine gelirsek, atılan mesajlarda aceleye getirme çabası söz konusu, herhangi bir saygısızlık değil. Şimdi, buna eğer "saygılı olalım" dersen benim dikkatimi çeker ve bir alaka kuramam, çünkü tekrar ediyorum bir saygısızlık yok ortada. Ha yok eğer, "sabırlı olalım" diyecekken yanlışlıkla yazıldıysa bunu anlarım. Ayrıca neden şevkini kırayım ki bir soru sorarak, onu da çözemedim. Diğer taraftan temiz bir Türkçe diyorsan benim emelim de odur. Al sana temiz bir Türkçe çabası. Neden sonuç ilişkisi içerisinde yazılı bir anlaşma çabasının konuşma diline yansıması sonucu olagelen anlam bozukluklarının ortaya çıkmasını önlemek. Umarım anlaşabilmişizdir, anlatabilmişimdir.
    Aslında dikkat çekmeye çalıştığım şeyin üzerine, yanlış taraftan da olsa, parmak bastığın için teşekkür etmeliyim sana, bu da ayrı bir durum oluşturuyor.

inşallah çabucak çıkarda rahat rahat oynarız sizede başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya bu türkçe için tarih veremiyosunuz değilmi??

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Gravity
    Hala saygıyla bir ilgi kurabilmiş değilim. Nedenine gelirsek, atılan mesajlarda aceleye getirme çabası söz konusu, herhangi bir saygısızlık değil. Şimdi, buna eğer "saygılı olalım" dersen benim dikkatimi çeker ve bir alaka kuramam, çünkü tekrar ediyorum bir saygısızlık yok ortada. Ha yok eğer, "sabırlı olalım" diyecekken yanlışlıkla yazıldıysa bunu anlarım. Ayrıca neden şevkini kırayım ki bir soru sorarak, onu da çözemedim. Diğer taraftan temiz bir Türkçe diyorsan benim emelim de odur. Al sana temiz bir Türkçe çabası. Neden sonuç ilişkisi içerisinde yazılı bir anlaşma çabasının konuşma diline yansıması sonucu olagelen anlam bozukluklarının ortaya çıkmasını önlemek. Umarım anlaşabilmişizdir, anlatabilmişimdir.
    Aslında dikkat çekmeye çalıştığım şeyin üzerine, yanlış taraftan da olsa, parmak bastığın için teşekkür etmeliyim sana, bu da ayrı bir durum oluşturuyor.
    lütfen bize zaman sormayın dediğimiz halde "çıkarın artık şunu" gibi şeylerin söylenmesi..işte bu saygısızlıktır..

keyiften bekletmiyoruz ki sizi. hergün üstüne daha çok şey katılıyor. beklemede kalın..

Nesil
    2005
    Yer
    Hatay-Antakya-Harbiye-Biz

arkadaşlar lütfen sabırlı olun Turksportal.net yönetimi bizim için çalışıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ronald1o
    Bu forumlarda daha önce CM4'de, FM2005'de hep aynı şeyler yazıldı çizildi.Burada CM ve FM'yi sevdiren insanlar gönülden bazı çalışmalar yürütüyorlar.Ama hala ve hala aynı tarz devam ediyor."Yok hala çıkmadımı, yok FM2007 çıkacak siz hala Türkçe çıkaracaksınız gibi" .Herhalde değişmeyen tek şey bu memnuniyetsizlik, sabırsızlık, kendini bilmemezlik ve hakaretler.
    Burada gayret ve çaba gösteren tüm arkadaşlara ki unutmayın onların yaptığı yamalar, grafik paketleri ile oyunu daha güzel hale getiriyoruz ve onlara destek veren forum üyelerine teşekkür ederim.Bende gönülden tüm çalışmaları destekliyorum ve aramızda bulunan ve sabır göstermeyenlerede biraz daha sabırlı olmalarını öneriyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

geçen seneden yine 1 ay öndeyiz geçen sene 16. nisanda çıkartmışız

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/4803
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by iori
    lütfen bize zaman sormayın dediğimiz halde "çıkarın artık şunu" gibi şeylerin söylenmesi..işte bu saygısızlıktır..

keyiften bekletmiyoruz ki sizi. hergün üstüne daha çok şey katılıyor. beklemede kalın..
    Hala iddia ediyorum ki bu saygısızlık değil sabırsızlıktır. Kimse saygısızlık addedilecek bir cümle kurmamış, baştan sona okudum bu konuyu. Sadece "hadi artık, ne zaman çıkacak, bari bir tarih verin" tarzı cümleler kurulmuş. Bunların içerisinde saygısızca görünecek bir tane gösterin, tamam diyerek kenara çekileceğim. Yok eğer anlayış farkı varsa, ki sanıyorum bir kaç kişiyle bu fark var, ona bir şey diyemeyeceğim.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ronald1o
    Quote Originally Posted by salihkaroaglan
    usta bunları koyarak bizi heveslendirdin peki ben 1.5 aydır bekliyom cmturk un yaptıgı sahte türkce ile oynuyom coooooook gec kaldınız
    Şuana kadar kimin yaptığı yamalar ile oynadınız? Tabi ki Turksportalın, her seferinde en iyiyi sunduk sizlere, her yamada oyun zevkinize daha çok zevk kattık.

Bunları yaparkende herşeyi bir anda tamamlamadık, aşama aşama geldik buralara, aşama aşama çıktı bu yamalar...

Sizler de kendi açınızdan haklısınız tabiki, biran önce yamanın çıkmasını, oyunu gerçekten zevk alarak ve anlayarak oynamayı istiyorsunuz. Sonuna kadar haklısınız...

Bizler hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız, bekliyorsak zaman geçiriyorsak bu sizi sabırsızlandırmak için değil yukarıda da belirttiğim gibi oyunu gerçekten zevk alarak ve anlayarak oynamanızı sağlamak içindir. Siz de takdir edersiniz ki ortaya çıkan güzel şeyler öyle bir anda olmuyor. Zira çeviri yapıyoruz, hataları düzenliyoruz, yeni tadlar getirmeye çalışıyoruz. Birde exe hazırlıyarak daha donanımlı bir oyun oynamanız için çaba sarfediyoruz...

Siz bize inanın gerisini merak etmeyin, her sene ki gibi yamayı yayınladığımızda yine beklentilerinizi karşılayacak, yine en üst düzeyde ve orjinal tadda oynayacaksınız oyunlarınızı... Sonra buraya gelip anlatacaksınız yönettiğiniz takımlardaki serüvenlerinizi....

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

ya kardeş ama hakkaten artık sabır kalmadı kimsede.. oyuna başlamıyoruz yaa.. bu tepkiler çok normal.. ya kesin tarih verilmeli ki bu mümkün değil yada böyle serzenişler olacaktır..tabi saygısızca olmadıkça..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ben onca yazıyı boşuna yazmışım demek ki... Niye sabır kalmadı? Sizde sabır kalmadıysa biz ne yapalım, bizim günahımız ne? Onca zamandır uyumuyoruz, onca zamandır birşeylerden feragat edip bu işleri yapıyoruz. O zaman biz ölmüşüz... Sabırlı olmasını bileceksiniz, Unutma sabreden derviş, muradına ermiş...

Çeviri ve panel bitti, teknik bir sorun var onu düzeltmek için uğraş veriyoruz, teknik sorunun ne zaman çözüleceğini nasıl bilelim ki tarih verelim, çözümlemek ve biran önce çıkarmak için uğraşıyoruz işte nolur sıkboğaz etmeyin, teknik sorunu halledince çıkaracağız...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

ya kardeş ben beklerim.. sabrım kalmasada elden ne gelir yanii.. ama çok fazla reklam yapılda ve süre uzayınca bu sefer böyle serzenişler olur.. şöyle düşün belli bi süre verilir o sürede olmazsa müşteri kızar.. tamam karşılıksız yapıyosunuz bu işleri hakkınız asla ödenmez ne zorunuz var ki yapmaya.. ayrıca siz satıcı bizde müşteri değiliz.. ama insanların arzuları artıpta karşılık bulamıyınca böyle oluyo..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bulacak elbet karşılık ama tarih vermeyeceğiz inan. verdikte ne oldu geçmiş dönemlerde sunucular kitlendi yaw
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

evet geçenb yıl tarhi verildiğinde herkes birden yüklenince dosyaya sunucular çökmüştü...

bencede tarih vermeyin böle hergün girip bakarken insanın içini heycan kaplıyor

Quote Originally Posted by Vieri
    bulacak elbet karşılık ama tarih vermeyeceğiz inan. verdikte ne oldu geçmiş dönemlerde sunucular kitlendi yaw
    işin erbabı sizsiniz.. benim sadece demek istediğim insanların böyle devamlı ne zaman çıkacak diye sormalarına da hak vermek lazım.. hani sormak yasak diyip sert çıkmak değilde güzel bi dille cevap vermek.. kimi siteye yeni üye oluyo ve direk son msja bakarak "aa ne zaman çıkacak" diyo.. halbuki biraz okusa o soruyo sormaz ama işte okumamış.. işiniz hakkaten çok zor.. hem türkçeleştirme yapacaksınız hemde anlayışınızı sonuna kadar kullanacaksınız..
    Allah yardımcınız olsun.. Kolay gelsin çalışmalarınızda

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

yeni yamanın koruması nasıl sağlanacak acaba
    sizin siteye koyduğunuz gün eminimki gene çalınacak maalesef

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Yeterli koruması mevcut, ama çalınırsa biz de ona göre hareket ederiz, biliyorsun bu yama fm 2005' in devamı.. Çalan ve o yamayı dağıtan sitelere geçen süre içinde gerekli uyarılar yapıldı, tekrarı olursa FM 2006 için uyarlanan yamayı dağıtan tüm sitelerin dosyaları avukatta sorun değil...

Tamam vicdanımız pamuk gibidir ama ikikez aynı hatayı da üstüste kabullenemeyiz...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

sevindim bu işi bu kadar sıkı tutmanıza
    zaten 2.kez yapılan hata diil kasıttır.

İyi çalışmalar sabırsızlıkla bekliyoruz. Kolay gele...

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

bi daha çalmalarda artık kanunlar uyg****ır diye düşünüyorum tarih verme işine gelincede bencede tarih werilmesin her gün giriyoruz zaten tarih verilirse sunucular çöküoböyle daha heyecanlı oluo oyuna türkçe çıkmadı die tam oyuna başlamıyoruz ama şimdi oynadıgımız oyunlarda hazırlık oluo

arkadaşlar peki oyuna şimdi başlasak ve siz türkce yamasını çıkardıgınızda onu türkceye çevirebilirmiyiz?yoksa yeni oyun açmak zorundamı kalıcaz?

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri