Genclerbirligi Zorici serbest olarak takimdan kovmaya karar verdi takimin kotu sonuclarindan sonra iyi bir yabanciya ihtiyac duydugunu soyleyen Bahceci hedefindeki adamin Kuzey Irlandali 21 yasindaki Brian McLean oldugu soyleniyor
Milliyet

Turkcell Super Ligi 17.Hafta Kasimpasa 2 - Genclerbirligi 3

Macin Adami : Tuna Uzumcu

Turkiye Kupasi D Grubu 1.Maci Genclerbirligi 2 - 0 Dardanelspor

Macin Adami : Kahe

Genclerbirligi Zoric Serbest Birakti
Oftasspor kiralik olarak Oynattigi Sandronun bonservisini 500 k ya eline gecirdi Gencler Birliginin boylece iki yabanci hakki dogdu
Genclerbirligi K.Irlandali Mcleani renklerine katmak uzere bu transfer icin 180 k harcamasi bekleniyor Al Karalarin
Alkaralarda Sandronun gitmesiyle 1 yabanci hakki dogdu gelecek ismin Wolwes takiminda oynayan Iskoc oyuncu Charlie Mulgrew oldugu soyleniyor Alkaralar bu transfer icin 1.1 ingiliz sterlini odiyecek
Mc Lean

Turkiye Kupasi D Grubu 2.Maci C.Rize 1 - G.Birligi 0

Macin Adami : Brian Mc Lean

Artik iki yeni transferden sonra kadro seklim boyleydi

Turkiye Kupasi D Grubu 3.Maci G.Birligi 4 - 0 Denizli Spor

Yeni taktigimle ciktigim ilk macta maci ilk yarim saatte kopardim gelen kirmiziylar gule oynaya kazandim maci Turkiye Kupasinda sampiyonluk istiyordum lig telafisi icin en kotu final
Macin Adami : Kahe

Turkiye Kupasi D Grubu 4.Maci Galatasaray 1 - G.Birligi 1

Rakip G.Saraydi gruptan cikmam icin en kotu beraberlik lazimdi mac ortadaydi mac sonundak GS 9 Gb8 sut oranida bunu gosteriyordu ilk Golu GS. Buldu 53 S.Nondayla golu yedikten 5 sonra degisikliklere gittim artik her sey bitti diye dusunuyordum 90.dk kaya kadar 89.dk kada hakem kose vurusu verdi topun basina I.Akin gecti topu iceri kesti Okan in kafasiyla golu bulmustum yer yerinden oynamisti Ankarada G.Birligi - G.Sarayi saf disi birakti yonetimde ben de tur icin mutluydum transferler ise yaramis gibiydi
Macin Adami:Lamine Traore

G.Saray Ali Sami Yende Soka ugradi G.Birligi tarih yazarak Sami Yende Turladi futbolcularda buyuk sevinc vardi