alp küçükvardar: 178 74 kilo off the ball 15 finishing 14 kafa 12 jumping 7-8 fc oynuyor

cafer elek stoper boyunu tam bilmiyorum ama hava toplarında etkili bide süürekli oynuyor first team yani

bide cem yanık eğer dardanalde ise bu adam amrc fc fc20 amr 15

gökmen barış var dardanalsporda sw 15 dc 20 183 e 78 kilo ankaragücünde oynamıştı en iyi özelliği markajdır eskiden kene gibiydi 33-34 yaşında falan olmuştur soğukkanlılığı iyi gerıpaslarda hata yapmaz rakip basınca topu şişirmez
composure 14 marking 14 kafa 12

deniz kolgu tekniği 12-13 olabilir penaltısı 16 181 boyunda 76 kilo dana gibi bir adam çok iyi bir oyun kurucu uzaktan şut 14

ismail müderrisoğlu nerde bilen varsa söylesin kontrat bitişi 07 gösteriyor gitmiş olabilir karagüümrükten

ümit atalay var beşiktaşın alt yapısından sol bek orta yapma 14 olur bide içeriye girmez soldan bindirir
erbil aktepe var onun önünde bitiriciliği iyidir bir sol açık için 14 yeterli off the ball 16 consıstency15 4macn ucunde beklenenı verır CAsını 100de 75 sergıler
olcay dogu var bıde burda sac bas yoldurur adama ıstanbulspoara gıtmıstı bırıncı lıgde 4 yıl once 27 yasında promısıng olarak aldılar bu adamı
ıkı macta kovdular bol pozısyona gırer ama degerlendıremez gecen yıllarda da karagumrukte ortalama 3 gol atmıs bı sezonda of the ball12 finishing 4 headher13 184/77 boy ve kilosu

valla böyle yazacak çok şey var ama tam kadrolarını bilmiyorum tff den baktım kafam karıştı iyice ama ilerleyen günlerde devamını getiririm