Oyunda seyircisiz oynama cezası olmadıgı icin kafama takıldı.acaba 2008 de olacakmı bu ceza?eger olmazsa oyunun gercekciligi ciddi anlamda etkilenir.bu milan,juventus v.b takımların cezalarının oyuna aktarılmaması gibi bisey 2007de ins. olur![]()
Oyunda seyircisiz oynama cezası olmadıgı icin kafama takıldı.acaba 2008 de olacakmı bu ceza?eger olmazsa oyunun gercekciligi ciddi anlamda etkilenir.bu milan,juventus v.b takımların cezalarının oyuna aktarılmaması gibi bisey 2007de ins. olur![]()
bende hiç düşünmemiştim...ama oyun içinde böyle cezalar verilmiyor...pek fazla beni ilgilendirmiyor açıkçası...ama olsa hayır demem...mesela futbolcular kararlarına itiraz edebiliyor...çok kötü maç yöneten hakeme tepki olarak seyirciler yabancı madde atabilir veya sahaya girebilirdi mesela...herşey yavaş yavaş...oyun git gide derinleşiyor zaten...
Evet oyun içinde seyircisiz maç cezası yok. Bu seride değişen birşey var mı bilemiyorum ama bence olması gereken bir durum. Seyircisiz olmasa bile tarafsız saha olabilir.
Evet tarafsız saha yapabilirler........Antrenörede ceza verilebilir:9
Hakikaten de deyircisiz maç yok.Bu aklımıza gelmedi daha önce hiç.Bunda da olacağını sanmam ama ileriki senelerde mutlaka olacaktır.
FM Gazetesi