1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: FM 2008 19 Ekim´de cikiyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation Fm2008'De Galatasaray Ve Trabzonspora Verilen Seyircisiz Oyn. Cezası Yer Alacakmı?

Oyunda seyircisiz oynama cezası olmadıgı icin kafama takıldı.acaba 2008 de olacakmı bu ceza?eger olmazsa oyunun gercekciligi ciddi anlamda etkilenir.bu milan,juventus v.b takımların cezalarının oyuna aktarılmaması gibi bisey 2007de ins. olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende hiç düşünmemiştim...ama oyun içinde böyle cezalar verilmiyor...pek fazla beni ilgilendirmiyor açıkçası...ama olsa hayır demem...mesela futbolcular kararlarına itiraz edebiliyor...çok kötü maç yöneten hakeme tepki olarak seyirciler yabancı madde atabilir veya sahaya girebilirdi mesela...herşey yavaş yavaş...oyun git gide derinleşiyor zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet oyun içinde seyircisiz maç cezası yok. Bu seride değişen birşey var mı bilemiyorum ama bence olması gereken bir durum. Seyircisiz olmasa bile tarafsız saha olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet tarafsız saha yapabilirler........Antrenörede ceza verilebilir:9

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakikaten de deyircisiz maç yok.Bu aklımıza gelmedi daha önce hiç.Bunda da olacağını sanmam ama ileriki senelerde mutlaka olacaktır.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri