Ben de bu hafta Kartal maçında izledim Giresun' u. Müthiş bir taraftarı var. Kartal stadını hınca hınç doldurdular. Kartalspor evinde ilk defa deplasmandaymış gibi oynadı. Ne Bolu, Ne de Malatya Kartal' ı böyle doldurabilmişti. Zaten Başka bir takım da bu kadar dolduramaz diye düşünüyorum. Bu takımı 2 senedir sıkı bir şekilde takip eden sevgili kardeşim Murat' ın izniyle 1-2 yorum da ben yapayım.
Levent Demiray: Tek kelimeyle müthişti. Maçın en iyi adamlarından biriydi. Giresun' un ise en iyisiydi. Bu sezon ligte 9 takımı izledim. Şu ana kadar gördüğüm en iyi sağ bek. Giresun' un en iyi ca' sı onun olmalı. Açık net sahada adeta sırıtıyor. Çok uzaklardan serbes vuruş deniyor ve hepsi kaleyi buluyor. Long shot: 15-16, freekick: 14-15 uygun olabilir. Hızlı ve çevik bir oyuncu. Özellikle ofansif özellikleri, defansife göre daha iyi gibi. Maçta basın tribününde herkesin ortak kararıydı Levent ligin en iyi sağbeki.
Mithat Yaşar: AMRLC. Kartal maçında 2 forvetin arkasında oynadı. İkili mücadeleden çekinmiyor çıt kırıldım bir oyuncu değil. Figo gibi sertliğe dayanıyor hatta kendi de sert oynuyor. Tekniği gayet iyi 13 uygun olacaktır. Driblingi de iyi aman aman çok hızlı değil ama hızı da 12-13 düzeyinde.
Ünal Odabaş: Çok sıradan bir kaleci. Ca: en fazla 80 olur diye düşünüyorum. İyi bir kaleci değil.
Emrah Kaya: Methini çok duymuştum ama seyretmek geçen haftaya nasip oldu. İyi bir forvet acc: 14 agility: 13 pace:13 uygun olacaktır. Güçlü bir oyuncu muratın Rooney benzetmesi çok yerinde olmuş. Uzaktan mükemmel bir gol attı. Ca' sı 100 olabilir.
Ünal Teke: Güçlü bir forvet. Target Man şklinde oynuyor. Hava hakimiyeti iyi sayılmaz. Hızı vasat: 9-10 arası değişir. Çok önemli 2 net pozisyon kaçırdı bu da finishing ve composure konusnda iyi olmadığını gösterdi.
1 maçta ancak bunları görebildim. Maçta aldığım notlar bunlardı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ünal Teke değil Ümit Teke olacak yanlış yazmışım
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]