o zaman o şahısların terbiyesizlikleridir bilgisizlikleridir o sıfatlara nasıl eriştiklerini sorgulamak gerekir burda perpetua gibi el hadji gibi midfielder gibi adamlar varken o bilgisizler 34 yaşındaki roberto carlosa 155 ca veripte 190 pa veriyor bu hiç bir bok bilmediklerinin kanıtıdır

o zaman kimse uğraşmasın burada daha gerçekçi oyun olsun diye.
geçen yılki hataları tek tek yazdık konular üzerinde görüşlerbildirdik tartışmalar yaptık ne için hiç bir şey bilmeyen mevkii sahiplerinin kendi arzularına göre oyun yapmaları içinmi

madem öyle yaparım kendi update mi oynarım onlardan iyi bildiğim kesin
1 senedir formu yakından takip ediyorum bir kez bir araştırma şefinin gelipte herhangi bir konuyla ilgilendiğini görmedim bir kez trabzon araştırmacısı kimdir fenerbahçe araştırmacısı kimdir görmedim 2-3 adam var boş yere kendini paralıyor burda onlarında adlarını vereyim kendilerine teşekkür ederim öyle sanıyorum beş para allmadan emek verdiler başta el hadji sonrasında perpetua midfielder halil coşkun koray gibi adamlar uğraştı uğraştı onları takan olmadı
ben o kadar konuştum takan olmadı hadi ben kendi adıma hiç bir bok değilim diyelim ama şu araştırmacı arkadaşlara acıyorum yahu

onları hep birlikte bir site açmaya ve orda oyun için update çıkarmaya davet ediyorum

(BANLARSANIZ BANLAYIN AMA ERKEKSENİZ ELEŞTİRİYİ GÖGÜSLEYİN VE MESAJI SİLMEYİN)