1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: [1. Lig] Giresunspor Araştırması 2008

Nesil
    2003

Default [1. Lig] Giresunspor Araştırması 2008

Giresunspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

1 - GK - Ünal Odabaş : Bu zamana kadar hemen hemen tüm maçlarda kader adamıydı.Ya gollerin hepsini hatayla yedi, yada panter kesildi penaltı bile çıkardı maçı kazandırdı.Onun performansına bağlı Giresun.Çok fazla sayıda basit hata yapıyor.Uzun degajları dikkat çekiyor.Ancak isabetli degaj attığı da söylenemez. 3/10'luk bir oyuncu.

2 - D/WBR/MR - Levent Demiray : Takımın 2 senedir en iyi oyuncusu.İlk geldiğinden 8 maç cezası vardı ve ilk oynadığı haftadan bu yana canını dişine takarak oynadı.Taraftarın sevgilisi.Uzaktan yolladığı mermi gibi şutlar en büyük avantajı.Duran toplar ondan soruluyor.Bir sağ bek olmasına rağmen geçen sene attığı 10 ve yaptığı 21 asist ile takımın herşeyi denebilir.Bu sene de geçen 7 haftada yaptığı 4 asist ile görevine devam ediyor.4-5 sene önce Trabzonspor tarafından Türkiye'ye Almanya'dan getirilen Levent, daha öncede Beşiktaş,Trabzonspor,Bursaspor.. gibi takımlarda forma giyen ZAFER DEMİRAY'ın da kardeşi.Çok hızlı bir oyuncu.DR olmasına karşın MR olarak da çok rahat oynuyor.Bazı maçlar her 2 mevkii de birden oynuyor.Çok koşuyor yorulmuyor.Ortaları adrese teslim.Sert ve keskin yolluyor.Bazen de direkt kalecileri avlıyor.8/10'luk bir oyuncu.

5 - DC - Kemal Toprak : Kasımpaşa'dan bu sene alındı.Ne çok iyi ne de çok kötü.Hava toplarının çoğunu alıyor. 1'e 1'lerde eksikleri var.Kolay çalım yiyor.Markaj'ı 11'i geçmez. 5/10'luk bir oyuncu.

28 - DC - Emre Karaman : Giresun'un alt yapısından yetişen değerli isimlerden birisi.19 yaşında daha ve geçen sene Sivasspor başta olmak üzere çoğu Süper Lig' takımından teklif geldi ancak hepsi geri çevrildi.Tek eksik yanı bir türlü geliştiremediği 1'e1'ler.Kaliteli forvetler karşısında çok kolay çalım yiyor.Kafa toplarında inanılmaz performansı var.Hiç bir hava topunu kaçırmıyor.Hücuma da katkısı yadsınamaz.Kornerler düşünülen isimlerin başında geliyor.7/10'luk bir oyuncu.

19 - D/WBL - Serkan Güney : Sol bek'in etkili isimlerinden.Bu sene geldi takıma daha yeni.İleri çıkışları etkili.1'e1'ler de o da etkisiz.Klasik bir sol bek havası var.Ekstra özelliği gözüme çarpmadı.Çalım atma yeteneği yüksek.Ancak bu sebeple kolay pas hatasıda yapıyor.5/10'luk bir oyuncu.

30 - DM/AMC - Emin Aladağ : Samsunspor'dan bu sene kiralanan isim ilk maçlarında çok etkili olmasına karşın oynadığı son 2 maçta çok etkisizdi.Rakibin ataklarını orta sahadan kesen ilk isim oluyor.Oyun tarzı Aurelio'ya benziyor.Ofansif açıdanda kaliteli bir isim.Top kesme ve çok koşması en büyük avantajları.Topu fazla ayağında tutması da eksi yanı. 7/10'luk bir oyuncu.

8 - AMRL - Mithat Yaşar : Fenerbahçe altyapsından yetişen ve kiralık olarak gelen oyuncu takımın kaliteli isimlerinden birisi.Solda sağda ortada her yerde oynuyor.Çok etkili.Ayağına hakim.Çok rahat rakip eksiltiyor.Sağından atıyor solundan geçiyor,bacakarası atıyor... rakibine çok rahat çalım atıyor.Oldukça güçlü.2'li mücadelelerden rahat çıkıyor.Yıkılmıyor.Boyunun kısa olmasına rağmen OKAN BURUK gibi çok rahat çıkıyor.Takımın şu an için en hazır isimlerinden bir tanesi. 9/10'luk bir oyuncu.

41 - MC - Tayfun Rıdvan Albayrak : Çok koşuyor, her yere yardım ediyor.Sola gidiyor,sağa gidiyor,geri geliyor,ileri gidiyor...Sahada ayak basmadık yer bırakmıyor.Faydalı bir isim. 6/10'luk bir oyuncu.

10 - AMC - Mehmet Zengin : Taraftarın en sevdiği isimlerden birisi kaptan Mehmet Zengin.Ancak Akif Başaran ile birlikte ilk 11 'de forma şansı zor buluyor.Genelde maçlara sonradan oyuna giriyor.Pek birşey yapamıyor bu durumda.Oyuncu yaşı itibariyle çok yavaş ancak ayağına hakim bir isim.Attığı kafa golleri de cabası.Takımın ağabeyi.7/10'luk bir oyuncu.

9 - ST - Emrah Kol : Ben ona EMRAH COLE diyorum .Lakabı da FERRARİ EMRAH.Oyun tarzını Rooney'e benzettiğim Emrah bu sene başında transfer edildi.Trabzonspor altyapısından yetişen oyuncu takımın en golcü ismi geride kalan maçlarda.Giresun'a gelmeden de 1.5 sene içinde 26 gol atmış.Çok iyi hızlanıyor ve çok koşuyor.Şutları çok sert.Yakaladığı zaman affetmiyor.Sağa ve sola doğru sürekli koşar,çapraz koşular yapar.Top beklemez,posizyon beklemez, yaratır. Hızlanma : 13, Hız : 15, Bitiricilik : 14.Takımın vazgeçilmez forveti oldu kısa sürede.Gollerine devam edeceğine de eminim. 9/10'luk bir oyuncu.

61 - FC - Ümit Teke : Geçen sene takımın en golcü ismi olan Trabzon doğumlu Ümit bu seneye tutuk başlamasına rağmen 8 haftada 3 gol attı.LİG B'de çok rahat oynuyor ve leblebi gibi gol atıyordu.TFF 1.LİG onu biraz daha zorluyor.En büyük özelliği top beklemiyor.Orta sahaya kadar gelip top alabilen bir forvet. Hızlanma : 9, Hız : 10, Biticilik : 12, Kafa Topu : 12, Sıçrama : 12.Ne kadar gol kaçırırsa kaçırsın taraftarın sevgilisi.8/10'luk bir oyuncu.

77 - AMR - Emrah Kaya : Kayserispordan kiralandı.Takımın genç ve dinamik isimlerinden bir tanesi.Kşmaktan,pres yapmaktan bıkmıyor.Çalım atıyor,orta yapıyor,gol atıyor attırıyor.Üst düzey bir sağ açık.Arkasında Levent'İn de oynadığını düşünürsek kendisini tamamen hücuma veriyor.Pek geri koşmuyor.Kısacık boyuna rağmen posizyon bulduğu zaman kafa golü bile atıyor. Hızlanma : 13, Hız : 14.Takımda rahat yer bulan bir isim.Arada Akif hoca yedek bıraksada o küsmüyor formaya ve görevi layıkıyla yerine getiriyor.9/10'luk bir oyuncu.

35 - MC - Tolga Çavdar : Pek beğenemedim.Ekstra bir özelliği yok.Klasik bir TFF 1.LİG orta sahası.Defansif yönü daha önde.5/10'luk bir oyuncu.

7 - AMRLC - Anton Zemlianukhin : Kırgız oyuncu 17 yaşında.Hazırlık kampında ulusal basının dikkatini çeken ALEX lakaplı oyuncu ilk maçında 15 dakika sahada kalabildi.15 dakika içinde kırmızı kart gören ALEX, fevri tavırlarıyla dikkat çekerken, rakip takımların korkulu rüyası.Taçları o kullanır.Özel hareketini yapar.(Gerilir ve uzun taç atarken havada parande atar ve gelişine uzun olarak kullanır).Orta sahada ayağında topla çok rahat oynar.Rakip defansa inanılmaz sokulur.Ayağına çok hakim, ayakta kalır ve seri dribling eder.Hızlanma : 14, Hız : 14, Dribbling : 14.Sadece bir kaç maçta forma giymesine rağmen taraftarların sevgilisi olan kırgız oyuncu bu sene daha çok can yakacak gibi.9/10'luk bir oyuncu.

Şimdilik bu kadar, devamını yazacağım müsait bir zamanımda yine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ben de bu hafta Kartal maçında izledim Giresun' u. Müthiş bir taraftarı var. Kartal stadını hınca hınç doldurdular. Kartalspor evinde ilk defa deplasmandaymış gibi oynadı. Ne Bolu, Ne de Malatya Kartal' ı böyle doldurabilmişti. Zaten Başka bir takım da bu kadar dolduramaz diye düşünüyorum. Bu takımı 2 senedir sıkı bir şekilde takip eden sevgili kardeşim Murat' ın izniyle 1-2 yorum da ben yapayım.

Levent Demiray: Tek kelimeyle müthişti. Maçın en iyi adamlarından biriydi. Giresun' un ise en iyisiydi. Bu sezon ligte 9 takımı izledim. Şu ana kadar gördüğüm en iyi sağ bek. Giresun' un en iyi ca' sı onun olmalı. Açık net sahada adeta sırıtıyor. Çok uzaklardan serbes vuruş deniyor ve hepsi kaleyi buluyor. Long shot: 15-16, freekick: 14-15 uygun olabilir. Hızlı ve çevik bir oyuncu. Özellikle ofansif özellikleri, defansife göre daha iyi gibi. Maçta basın tribününde herkesin ortak kararıydı Levent ligin en iyi sağbeki.

Mithat Yaşar: AMRLC. Kartal maçında 2 forvetin arkasında oynadı. İkili mücadeleden çekinmiyor çıt kırıldım bir oyuncu değil. Figo gibi sertliğe dayanıyor hatta kendi de sert oynuyor. Tekniği gayet iyi 13 uygun olacaktır. Driblingi de iyi aman aman çok hızlı değil ama hızı da 12-13 düzeyinde.

Ünal Odabaş: Çok sıradan bir kaleci. Ca: en fazla 80 olur diye düşünüyorum. İyi bir kaleci değil.

Emrah Kaya: Methini çok duymuştum ama seyretmek geçen haftaya nasip oldu. İyi bir forvet acc: 14 agility: 13 pace:13 uygun olacaktır. Güçlü bir oyuncu muratın Rooney benzetmesi çok yerinde olmuş. Uzaktan mükemmel bir gol attı. Ca' sı 100 olabilir.

Ünal Teke: Güçlü bir forvet. Target Man şklinde oynuyor. Hava hakimiyeti iyi sayılmaz. Hızı vasat: 9-10 arası değişir. Çok önemli 2 net pozisyon kaçırdı bu da finishing ve composure konusnda iyi olmadığını gösterdi.

1 maçta ancak bunları görebildim. Maçta aldığım notlar bunlardı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ünal Teke değil Ümit Teke olacak yanlış yazmışım
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burak abicim, ayrıca Emrah Kaya değil EMRAH COLE

Ünal Teke'de değil ÜMİT TEKE

Levent ile ilgili'de bişeyler eklemek istiyorum.

Levent'i Mardin maçının ilk yarısında Akif Başaran MR olarak başlattı, ancak hiç bir varlık gösteremedi.Çünkü alışmıiş geriden gelerek oynamaya.MR'de olunca etkili olamadı pek fazla.2.yarıda DR'ye geçince eski Levent geri döndü o maçta bir anda.

Ofans özelliği yüksek ama MR'de rahat değil.En ideal mevkisi WBR.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Burak abicim, ayrıca Emrah Kaya değil EMRAH COLE

Ünal Teke'de değil ÜMİT TEKE

Levent'i Mardin maçının ilk yarısında Akif Başaran MR olarak başlattı, ancak hiç bir varlık gösteremedi.Çünkü alışmıiş geriden gelerek oynamaya.MR'de olunca etkili olamadı pek fazla.2.yarıda DR'ye geçince eski Levent geri döndü o maçta bir anda.

Ofans özelliği yüksek ama MR'de rahat değil.En ideal mevkisi WBR.
    Sorma ya kafa adalgınken ısım yanlışları yapmışız seninle msn de konuşurken de dalgınlıkla yazdığımı belirtmiştim. Forum sakinlerinden özür dileriz.

Aydın Tabak' ın tercih ettiği ayağı Left: 20 olmalı. Sağ ayağına dikat etmedim ama sürekli sol ayağıyla oynuyor tekniği yükse bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ali Ufuk (Arsinspor)
    Ziya Akçeken (BUGSAŞSpor)
    Onur Bozlar (Bulancakspor)
    Sami Bayram (Dardanelspor)
    Emin Dönmez ( - )
    Hakan Kaya (Erzincanspor)
    Zafer Ekici (Gazi Belediyespor)
    Serkan Özbalta (Erzincanspor)
    Ümit Temel (Yimpaş Yozgatspor)
    Burak Denizli (Adana Demirspor)
    Serdar Üçüncü (Erzincanspor)
    Apti Güleryüz ( - )
    Gökhan Ülker (Adana Demirspor)
    Ömer Özer (Yalovaspor)
    Serkan Altun ( - )
    Serhat Pamukçi (Diyarbakır B.Ş.Belediye Diskispor)

Yukarıda saydığım isimler Giresunspor'dan ayrıldı.Ancak oyunda hala Giresunspor kadrosunda görünüyor.Parantez içlerinde hangi takıma gittiklerini ekledim.

Mevkii Hataları ;

Oyundaki Mevkii - Oyuncu Adı - Gerçek Mevkii

AMC - Serkan Güney - D/WBL
    DC/DM- Burak Keskin - AMR/FC
    AMRC/FC - Emin Aladağ - DMC
    DL - Uğur Keskin - DC
    MRC - Tayfun Albayrak - MC
    MRC - Tolga Çavdar - MC
    AMLC - Sezai Demircan - AM/FC
    AMLC/FC - Aydın Tabak - AML
    AMC - Anton Zemlianukhin - AMRLC
    AMC/FC - Emrah Kaya - AMR/FC
    AMC/FC - Mehmet Zengin - AMC
    FC - Mithat Yaşar - AMRLC

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Levent Demiray bu hafta 35 metreden mükemmel bir frikik golü attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burak abi bu işte Levent'İn geçen sene LİGB'de attığı 12 frikik golleri.

Hep böyle atardı , bu sene siftahı yeni yapmış Erciyeste.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

bu levent demiray alamancı zafer demiray(antalya da parlayıp trabzona giden ın kardeşi sanırsam...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aynen o Erol.

Hatta Trabzon'da da oynadı Levent Demiray.

Bu arada Beşiktaş,Bursa gibi kulüplerde oynayan Zafer Demiray'ın da kardeşi

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

bu arada adanademir e giden Burak Denizli de iyi bir performans koyuyor ortaya bu sezon. genç oldukça da teknik bir oyuncu.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burak 26 yaşında.

Geçen sene giresunspor'un çıkmasında büyük rol oynadı.Kulüpte kalmayı çok istedi.Kulüp pek sıcak bakmadı kadroyu yenileme peşine düşünce final maçında A.Demir'i tek başına dağıttığı için Adana temsilcisine gitti.İyi de bir para aldı.

Giresunspor'un favori personelleri arasına MEHMET ZENGİN , ANTON ALEX 'de eklenmelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat abi çok iyi gözlemliyorsun seni takdir ederim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kocaeli maçında Levent 2 tane 25 metreden füze yolladı 2 side gol.

Leventin LONG SHOTS'u oldukça artırılmalı.

Ayrıca Emrah Cole'un OFF THE BALL özelliği de artırılmalı diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

evet Murat abi Emrah Cole topsuz alanda çok iyi koşular yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Aydın Tabak AMLC/FC' de oynar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Aydın Tabak AMLC/FC' de oynar.
    Burak abi sence Levent'in long şut kaç olmalı bu hafta yakından incelemişsindir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Burak abi sence Levent'in long şut kaç olmalı bu hafta yakından incelemişsindir ?
    Bu haftaki maçı izlemedim ama Kartaldaki maçta canlı izlemiştim. Uzaktan çok sert ve isabtli vuruyor. Long shot 15-16 olur. Gerçekten çok sert ve isabetli vuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

en az 17 olur Levent'in long shots u.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet Zengin
    Aydın Tabak
    Bahadır Öztepe
    Burak Keskin
    Volkan Fevzi Usal

Yukarıda saydığım 5 oyuncu ile anlaşmalar feshedilmiştir.

Hakikat Yıldırım (A.Sebatspor)
    Osman Kurtuldu (Alibeyköyspor)

Yukarıdaki 2 oyuncu ise transfer edildi.Kesinleşen transferlerdir.

Mesaj Yetkileri