uğurun galatasarayda as takımda bir maç dc oynadığı kanıtla bir daha bu siteye girmeyeyim
uğurun galatasarayda as takımda bir maç dc oynadığı kanıtla bir daha bu siteye girmeyeyim
Fikirlerim burada
sergio ramos real madride salgado yaşlandı diye sağ kanatta dursun diye alındı. ama ne oldu sakat makat oldu birşeyler oldu ihtiyaç oldu böylece adamı dc oynatmaya başladılar. sevillada da adam dc dr oynuyordu.
realde hiçbir adam sakatlanmasa, biz sana gelip ramos dr de oynuyordu desek, as takımda bir maçını göster dersen gösteremeyiz. ama adamın bir zamanlar dc oynadığı gerçeğini de değiştirmez.
yani ister forumu bırak ister vatandaşlıktan çık yani sen bilirsin de bu kadar kasmaya gerek yok. adam dc oynadı altyapıda. as takımda 4 tane dc adam var. en son tercih uğur olabilir. ha bence dc adamı değil. orası ayrı. ama adamın dc tecrübesi var as takımda olmasa da.
türkiyede kime sorarsanız sorun hatta gidin uğur uçara sorun senin mevkiin ne diye size dr der ona bakılırsa hakan şükürde bir röpörtajında frofesyonal futbolcu olana kadar oyun kurucu mevkiinde oynadım boyuma rağmen bileklerimin esnek oluşu paslarımın ve ortalarımın isabetli oluşu bu sebebtendir diyor hakan şükürede mc ekleyelimmi o zaman
rigobert song liverpooldayken 5-6 maç sağ bek oynadı cameroon milli takımında 3 lü savunmanın solunda oynadı eskiden drlc idi sonra yıllar boyu sadece dc oynadığı için dc olarak gözüktü onuda drlc ye çevirelimmi geçen yıl ömer ağabeyle çok tartışmıştık ergün penbe dl dbl dmc mc aml amc çıkıyordu sadece dl dbl dm olması gerektiğini söyledim bana o adam aml de oynuyordu dedi bu sitenin genel problemlerinden biri hataları kabullenmemek
uğur uçarı dc 20 dr 18 yapmak fantaziden başka hiç bir şey değildir
pancu fenerbahçe beşiktaş maçında (yağmurlu maçta beşiktaş 1-0 kazanmıştı fatih akyel ibrahim üzülmezin üzerine bastığı için kırmızı kart görmüştü yıl 2002-2003 sezonuydu golü ahmet dursun atmıştı) dl oynamıştı aynı pancu başka bir fenerbahçe maçında gk oynamıştıbiz bu adama dl yada gk özelliği eklemelimiyiz işte bende ergün aml de değil amc de değil dediğimde perpetua bana ben ergünü 1-2 maç aml de izledim demişti
4 aydır amr amc gibi oynayan deivid st yapılıyorda çocukken dc oynayan adam neden dc yapılıyor işte araştırmacılar arasındaki bu görüş farklılıkları oyunda da yanlışlar olmasını sağlıyor
Fikirlerim burada
Uğur Uçar'ın pozisyon tartışmalarına bu mesaj ile son veriyorum. Bundan sonra özel sıkıntısı olan ilgili konuları Galatasaray Araştırması'na yazsın.
İşte Tarık kardeşimizin Uğur ile röportajı:
http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/635/
Makalede bizi ilgilendiren yer:
Uğur'un kendi açıklamasını okuyan adam araştırmacımızın neden DR-18, DC-20 yaptığını anlar.Sağ bekte oynamaktan memnun musun? yoksa altyapıdaki gibi stoper oynamak mı isterdin?
Gerçekten ilk zamanlar sağ bekte oynamakta biraz zorlanıyordum ama artık hiçbir sorun kalmadı. Oynadıkça daha iyi oluyor, kendimi geliştiriyorum. Artık her iki mevkide de zorlanmadan oynayabilirim. Hatta savunmanın her yerinde oynayabilirim stoper, libero, sağ bek.
Bu konuyla alakasız mesajlar silinecektir. Bilginize.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi