Kanat oyuncu arıyordum, sol kanat için bir transfer yaptım. Aslında sağ kanat da lazımdı ama hem para kalmadı hem de zaman. Oyuncumuz Radek Sirl. Zenit'de oynuyor (idi)

Hazırlık maçlarında garip şeyler deneyip istediğimi alamadım. (20 şut 1 gol gibi) Avrupa maceramız şakaya gelmez. Deliyiz ama o kadar da değil. Takımdan maksimum faydalanmak için yeni bir sistem üretiyorum. Aslında biraz klasik. Ne yapalım başarıya giden yolda mübahtır

Rakip Brann. Maçtan önce gerilimi arttırmak ve futbolcuları motive etmek için işi biraz abartıyorum :

"İskandinavları sıcak gollerimizle ısıtacağız!"

Birkaç oyuncum motive oluyor. İşe yaradı galiba

VE MAÇ

Rahat bir galibiyet. Rakip 10 kişi kalınca fırsat bu fırsat diyerek takıma tempoyu arttırmasını söylüyorum. Anca 1 gol atabiliyoruz. Yeni oyun stilimiz işe yarıyor.

Ligde ilk maç Juve ile deplasmanda. Benim için zor olacak. Brann'a çıktığım gibi çıkamam. Bazı kesintilere gidiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Cassano'yu lanetliyorum! 6 şutu da auta gönderdi. Üç tel saçımı da yoldurdu bana. İlk yarı sonunda kazanırız diyordum ama, Juve bastırdı, aldı. Finishing'imiz yetmedi, sağlık olsun. Ha ben ha Juve Maçan sonra Cassano'ya teesüflerimi bildirdim. Dua etsin ilk maç yoksa üstüne yürürdüm!

Sonunda Caracciolo'nun gol attığını gördük
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Lazio erken havlu attı. Bu sene Cassano'ya kafa atmazsam iyidir. Maç az daha gidiyordu. Bellucci joker adam görevini başarıyla sürdürüyor.