1 ile 30 arası toplam 345 sonuç

Konu: Mucize takım : Hoffenheim!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Edu sana nasıl geldi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Edu sana nasıl geldi?
    Edu,Carlos Eduardo,Demba Ba Hoffenheim'da zaten ben almadım milyarder patronumuz sağolsun ben gelmeden almış bu arada gerçekte de Hoffenheim patronu SAD şirketinin sahibiymiş. Bayağı parayla oynuyor yani adam. Stad falan yaptırıyor takıma...temmuz 2009'da enBW-Arena stadyumuna geçiş yapılacak. Stad kapasitesi 30.000

Quote Originally Posted by FRD View Post
    bu takım kaçıncı ligde?
    2. Bundesliga yani Alman İkinci Ligi...

Ve Hoffenheim başında ilk resmi maçıma çıktım;
    German Cup 1st Round

Maçın adamı kuşkusuz yeni kalecim Jukka. Ben bu kadarını tahmin etmiyordum penaltılara kalsak belki bi şansımız olur diye düşünürken Jukka devleşti kalesinde. Bulduğumuz pozisyonlarıda affetmedik maçın genelinde üstün oynadık istatistiklerde de görüyorsunuz. Tur atladık mutluyuz

----------------------------------------------------------------
    2.Bundesliga 1.Hafta

ligin en zayıf takımı...rahat kazanmamız gerekiyordu ve başardık. Carlos Eduardo süper hem atıyor hem attırıyor ve maçın adamı ödülünü hakediyor ( alkış alkışş)

görüşmelere dewam ediyorum büyük ölçüde anlaştım iki oyuncuyla daha. Eğer katabilirsem kadroya kapatıcaz transferi.
    -----------------------------------------------------------------
    2.Bundesliga 2.Hafta

Bu yıl ligte beni zorlayacak takımlardan birisi Frankfurt. Fakat hiçbir varlık gösteremediler maçta. Pozisyonu bırakın ceza sahasına sokmadım diyebilirim çok iyi başladık sezona kupa maçıyla birlikte 3 maçta 3 galibiyet.

Bu arada iki transfer daha yaptım 3. de yolda gözüm doymuyor ne yapayım. Ama sizde takdir edersiniz ki sezon uzun ne olacağı belli değil. Kadroyu geniş tutmak lazım.
    gelen oyuncular
    Lukasz Gargula(Belchatov) => 1.9 milyon
    Polonyalı ortasaha oyuncusu...defansa yönelik oynatıcam kendisini, genel olarak iyi bir oyuncu çoğu özelliği 14-15 + duran toplarda etkili.

Rodrigo Fabri(Paulista) => 3.4 milyon
    Brezilyalı ortasaha oyuncusu...sol kanatta ve amc bölgesinde oynayabiliyor. Teknik özellikleri süper fakat gereksiz bir transfer oldu sanki. adamı görünce atladımda o bölgede oynayan 3 oyuncu varken 4.yü almak saçma oldu

giden oyuncular
    Christian Daub(Elversberg) => 20bin + %50
    Zsolt Löw(Fürth) => 500k + %10

-------------------------------------------------------------------
    2.Bundesliga 3.Hafta

Takım havaya girdi iyice muhteşem oynadık özellikle sol kanatta müthiş etkili oldu Carlos Eduardo! Tek kaybımız Demba Ba'nın sakatlanması oldu yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak
    kafamdaki kadroda belirdi artık...taktik olarakta fm2007deki kendi taktiğimi kullanıyorum. Ufak bir-iki değişiklik yaptım ve şu an gerçekten işe yarıyor

----------------------------------------------------------------------
    Teplice takımının tecrübeli defans oyuncusu Lukasz Hoffenheim takımına transfer oldu. 1.5 milyon ytl karşılığı Alman kulübüne geçen Lukasz yerel tv'de şunları söyledi...
    'Hoffenheim'a geldiğim için mutluyum. menajerimiz benimle konuştu, hedeflerini, beni neden tercih ettiğini anlattı. Bende seve seve kabul ettim. Taraftarımız rahat olsun bu yıl Bundesliga'ya çıkacağız.'
    Taraftarlarımızda bu transfer sonrası mutluluklarını belirttiler sağolsunlar varolsunlar herşey onlar için Transfer sezonunu kapatmış bulunuyoruz...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri