Edu sana nasıl geldi?
Edu sana nasıl geldi?
Edu,Carlos Eduardo,Demba Ba Hoffenheim'da zaten ben almadımmilyarder patronumuz sağolsun ben gelmeden almış
bu arada gerçekte de Hoffenheim patronu SAD şirketinin sahibiymiş. Bayağı parayla oynuyor yani adam. Stad falan yaptırıyor takıma...temmuz 2009'da enBW-Arena stadyumuna geçiş yapılacak. Stad kapasitesi 30.000
2. Bundesliga yani Alman İkinci Ligi...
Ve Hoffenheim başında ilk resmi maçıma çıktım;
German Cup 1st Round
Maçın adamı kuşkusuz yeni kalecim Jukka. Ben bu kadarını tahmin etmiyordum penaltılara kalsak belki bi şansımız olur diye düşünürken Jukka devleşti kalesinde. Bulduğumuz pozisyonlarıda affetmedik maçın genelinde üstün oynadık istatistiklerde de görüyorsunuz. Tur atladık mutluyuz
----------------------------------------------------------------
2.Bundesliga 1.Hafta
ligin en zayıf takımı...rahat kazanmamız gerekiyordu ve başardık. Carlos Eduardo süper hem atıyor hem attırıyor ve maçın adamı ödülünü hakediyor ( alkış alkışş)
görüşmelere dewam ediyorum büyük ölçüde anlaştım iki oyuncuyla daha. Eğer katabilirsem kadroya kapatıcaz transferi.
-----------------------------------------------------------------
2.Bundesliga 2.Hafta
Bu yıl ligte beni zorlayacak takımlardan birisi Frankfurt. Fakat hiçbir varlık gösteremediler maçta. Pozisyonu bırakın ceza sahasına sokmadım diyebilirimçok iyi başladık sezona kupa maçıyla birlikte 3 maçta 3 galibiyet.
Bu arada iki transfer daha yaptım 3. de yoldagözüm doymuyor ne yapayım. Ama sizde takdir edersiniz ki sezon uzun ne olacağı belli değil. Kadroyu geniş tutmak lazım.
gelen oyuncular
Lukasz Gargula(Belchatov) => 1.9 milyon
Polonyalı ortasaha oyuncusu...defansa yönelik oynatıcam kendisini, genel olarak iyi bir oyuncu çoğu özelliği 14-15 + duran toplarda etkili.
Rodrigo Fabri(Paulista) => 3.4 milyon
Brezilyalı ortasaha oyuncusu...sol kanatta ve amc bölgesinde oynayabiliyor. Teknik özellikleri süper fakat gereksiz bir transfer oldu sanki. adamı görünce atladımda o bölgede oynayan 3 oyuncu varken 4.yü almak saçma oldu
giden oyuncular
Christian Daub(Elversberg) => 20bin + %50
Zsolt Löw(Fürth) => 500k + %10
-------------------------------------------------------------------
2.Bundesliga 3.Hafta
Takım havaya girdi iyice muhteşem oynadık özellikle sol kanatta müthiş etkili oldu Carlos Eduardo! Tek kaybımız Demba Ba'nın sakatlanması oldu yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak
kafamdaki kadroda belirdi artık...taktik olarakta fm2007deki kendi taktiğimi kullanıyorum. Ufak bir-iki değişiklik yaptım ve şu an gerçekten işe yarıyor
----------------------------------------------------------------------
Teplice takımının tecrübeli defans oyuncusu Lukasz Hoffenheim takımına transfer oldu. 1.5 milyon ytl karşılığı Alman kulübüne geçen Lukasz yerel tv'de şunları söyledi...
'Hoffenheim'a geldiğim için mutluyum. menajerimiz benimle konuştu, hedeflerini, beni neden tercih ettiğini anlattı. Bende seve seve kabul ettim. Taraftarımız rahat olsun bu yıl Bundesliga'ya çıkacağız.'
Taraftarlarımızda bu transfer sonrası mutluluklarını belirttiler sağolsunlar varolsunlar herşey onlar içinTransfer sezonunu kapatmış bulunuyoruz...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.