Şimdiye kadar mesaj atan herkese teşekkürler. Yeni ekran görüntüleri mail arızasına takıldı, geciktik. Cassano'nun gönlümü aldığı maç, Gelece Dönüş 3-2 ve yeni maçlar inşallah bu akşam Turksportal ekranlarında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk üç maçımızın Juventus-Lazio ve Milan ile olması biraz kötü oldu. Maçtan önce Milan'ın 4-3-3 oynadığını görünce hevesim kırılıyor. Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum, evvela moral yükseltici birkaç açıklama ile takımı gaza getirmeye çalışıyorum.

Frenetico: Sampdoria kimseden çekinecek değil!

Sampdoria teknik patronu Erdem maçtan önce Ancelotti'yi hedef alan açıklamalarda bulundu. "Beraber çok oynadık, baltanın tekiydi" dediği Ancelotti'nin Milan'ın başında iyi işler yaptığını ama Sampdoria'nın kişilikli futbol oynayan bir takım olduğunu kayetti.

Milan şiir gibi oynuyor. İşte modern futbol! Yeni transferleri Amauri tam bu sistemin adamı. Ortaa süper üçlü MC önlerinde Kaka ve Jankulovski. Adamların pozisyonlarından ben bile keyif aldım Maçı 3 golle atlatmamız Ancelotti'nin skor avantajından sonra 2 DMC'li 4-4-2 'ye dönmesindendir. 2007 sistemim olan 4-3-3'e dönmek üzere gaza geliyorum

Avrupa maçlarımız devam ediyor. Böyle çerez rakipler bana deneme şansı veriyor sağolsun Cassano attığı enteresan gollerle attığım fırça da haklı oluğumu kanıtlıyor.

Evimizde yendik mutluyuz. Goller yine geç geldi, bu gidişle erken yaşlanırım. Rakibimiz güçsüzdü. (yoksa biz mi iyiyiz? )

İşte bu! Çok iyi galibiyet. Udiniese tek forvet oynuyordu, yüksek tackling oranımızla ataklarını erittik. (%94 başarı)

Gelece Dönüş: 3-2

Teknik patron Frenetico'nun büyük hatalarla başlarak takımının 2-0 geriye düşmesine sebep oluğu maçta Sampdoria zor olanı başararak rakibini 3-2 yenmeyi başardı.

Geniş alanda, defansı öne çıkararak yüksek tempo ile oyuna başlayan Sampdoria 3-5-2 ile orta sahayı kalabalık tutan Napoli'nin göbekte her topu kapıp araya adam kaçırması üzerine daha 18. dakikada 2-0 geriye düştü. Oyuna hemen müdahale eden Frenetico dar alanda daha yavaş ama emin oynamayı seçerek takımını galibiyete taşıdı.

-----

Gecenin ilk maçı Larissa ile olacak. Turu geçtiğimiz için 4-3-3 veya yeni bir 4-4--2 'yi dönüşümlü olarak denemeyi düşünüyorum. 1 saate kadar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Correire dello Sport

Frenetico: Hedefimiz ilk beş!

Larissa maçından önce kameraların karşısına geçen Erdem, turu geçecek skoru ilk maçta aldıklarını bu maçta farklı bir sistem deneyeceklerini belirtti. Lig ile ilgili gelen sorular karşısında "Çok önemsiyoruz, hedefimiz ilk beş, belki şampiyonlar ligi bileti" diye konuştu.

Dizilişi Milan'dan esinlenme 4-3-3 (4-3-2-1) ile ilk maçımız. Bir olmazdı da iki olabilirdi. Ama genel bir uyum sorunu göze çarpıyor. Bir maçta birşey demek zor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim yeni mesajlar hep birleştirmeye gidiyor Birazdan yeni maçlar, son puan durumu ve evimizdeki Genoa maçına yakın plan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

4-3-3 maceramız devam ediyor. Gol sesi çıkmadı.
------------------------------------------------

Ayşeciğin Alpella'ya doyduğu an! Maça şimşek gibi giriyoruz. 10 dakikada iki gol ve üstüne kaçanlar cabası. 4-3-3 umut veriyor. Ama sonra bir durgunluk. Yine de futbol 2-1'lik skoru haketmiyor.