Oyunda Kadromuzda bulunan Hüseyin Kuday ın kulübümüzle herhangi bir ilişkisi yoktur:-)

http://www.tff.org.tr/Default.aspx?p...&kisiID=985772

Evet Türkiye'den ayrılmış.Almanya ikinci ligine gitmiş.Yukarıda sözleşmesi ile ilgili bilgileri buldum TFF sitesinden.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyunda dl wl aml mevkilerinde gözüken sezer sezgin ksk hiç bir zaman sol bek dışında görev yapmamaştır. BJK paf takımında bir dönem ml oynadığı belirtilmiştir, ama AML de oynadığını hiç sanmıyorum...

ofansif katkıları fazla olan ve teknik kapasitesi mevkisine göre yüksek bir sol bek ancak bazı defansif özelliklerinin yetersizliği zaman zaman zorlanmasına neden oluyor. tff 1.lig düzeyinde yeterli bir solbek. yüzde 40 ı peşin kalanı maç başına toplam 235 bin ytl ye kiralık sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. ksk de sağ kanattan kazanılan frikik ve köşe atışlarını olcan la beraber kullanıyor. geçen sene 2 tane kritik firikik golü atmıştı, bjk altyapısındayken de bir çok frikik golü kaydetmiş, sert vuruşları yok kaleye yakın mesafeden ayak içi plaselerle frikikleri kullanıyor(solak olduğunu da ekliyim ne olur ne olmaz).

free kicks 13-14
long shot 10-11
crossing 10-11
tackling 9-10
stamina 9-10
team work 11-12
work rate 12-13
corners 12-13 (kavisli ve iyi kesiyor)
acceleration 11-12
positioning 9-10 (ters kademeleri genelde başarılı ama sık ileri çıktığı için bazen yerini kaybettiği oluyor)
penalty taking 13-14 (daha penaltı kaçırdığını görmedim)
strength 9-10
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ksk de bu sezon toplam 3000 kombine bilet satışa sunuldu. önemli maçlarda 7-8 i bulan seyirci sayımızın ilk haftalar anormal bir galibiyet serisi yakalamazsak 3-4 ortalamasında olacağını düşünüyorum, önemli bir seri yakalanırsa 5-6 civarında olacaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
muzaffer taşkın(oyundaki mevkisi hatalı, dr-mc olarak görev yapmaktadır), abdullah yağımlı, erkan değişmez(torbalıspor a gitti),murat kuruçallı, tamer coşkun (gk) ve sadullah eraslan (bu iki oyuncu turgutluspor a gittiler bonservisleriyle), samet albayrak(dardanel e gitti) oyunda ksk kadrosunda görünmekte olup kulübümüzle ilgileri yoktur:-)

geçen sezon aliağa sporda kiralık oynayan İlhan Kahraman (DC) olarak görev yapmaktadır.
tolga deniz (DC olup) izmirsporda kiralıktır.
hasan erbey (DC) genç milli oyuncu FB altyapısına transfer olmuş olup kulübümüz kadrosunda yer almamaktadır.
kerem can akyüz (mc) oyuncumuz olup oyunda kadromuzda görünmemektedir.
oyunda mevkisi random olarak çıkan timuçin aşçıgil (fc) dir (hızlı bir arkadaş kendisi).