Destekleriniz icin tessekur ederim..beni takip etmeye devam edin..

Turkcell Super lig hafta 12
Maca iyi baslayin bizim taraf oldu ve ilk gol bunu kanitliyor..
bu golden sonra bursa basdird ama igor tudoru gecemediler..bol gollu mac oldu

Turkcell Super lig hafta 13
Ilk 10 dakkada buldugum gol ile rahatladik ve hucuma gecdim ve iknci gollu de buldum ..baska gol yokdu
2-0 bitti

Turkcell Super lig hafta 14
Besiktas iyi mucadele etti ve ilk gollu onlar buldu..ikinci yari huseyini oyuna koydim orta saha tas
gibi oldu ve gollu buldum alex 30 metreden atti,,

Turkcel Super lig hafta 15
Cok sikici bir mac..Thiago gene gollunu atti bu sene 21 gollu (sanirim)

Turkcell Super lig hafta 16
Ilk yari cok sikiciydi..Ikinci yari arka arkaya buldugum gollerle macin kazana taraf ben oldum...

Sampiyonlar Ligi

Liverpool cok daha iyi ...kalitesi konusdurdu bu macda benim bir pozisyonum bile olmadi..

Bu mac cok ilgincdi..ben ilk gollu attim 2 dakka sonra rakip atti..onlar 2 yarida hemen basinda hemen
one gecdi ve ben hemen cevap vererek 2-2 oldu ve bu gecenin sonucu..

Cangele bitiriciligini gene bu mac gosterdi..adeta firtina gibi..defans tutamiyor..2 gol atti..

Turkiye Fortis Kupasi

Cok bisey soylemek istemiyom kalite farki ile yendik..

Ilk yari Cok pozisyonlar kacdi gol olmadi..ikinci yari arka arkaya goller geldi..3-0 yendik

Fenerbahce iyi mucadele etti fakat thiagoyu durduramadi bitirilicigi gene konusdu 2 tane goll atip macin adami oldu

Erciyes ile dostca mac olsun dedim yedekler ile cikdim cangele haric ortada gecen mac oldu sevinen taraf
biz olduk 2-1 yendik..

Turkiye Fortis Kupasi Yari Final Ilk MAC
Bu geceki macda cok seyler degisikdi..Thiago yu hic boyle gormemisdim adam kendisi sahasinda 4 kisi calimlayarak
gollunu atti..Cangele ise gene bugun beni kara cikartmadi 2 tane gol atti.Mehmet topuz ise penalty kacirdi..

Turkiye Fortis Kupasi Yarin FinaL IkIncI Mac
Erken gollu bulduk Thiago ile bu dakkalardan sonra ataklarimizi devam etti ve 10 dakka sonra ikinci gollu
mehmet topuz atti ve mac boyle bitti..2-0

KAYSERISPOR YARIIII FINAALDEEEE RAKIB ISE FENERBAHCE!!!

BENI TAKIP ETMEYE DEVAM EDIN...