Kartalspor maçında çok merak ettiğim Sakaryaspor' u izledim. Notlar aldım ama evde kaldı şu an cafeden giriyorum. Aklımda kalanları şimdilik yazayım. Takımın kaptanı Burak Akdiş. 4-3-3 gibi başladılar 65 den sora 442 ye dödüler.

Burak Akdiş(ST): Karşı karşıya çok net 2 pozisyon kaçırdı. Driblingi ve hızı zayıf. Dengeli ve güçlü bir oyuncu ikili mücadeleleri kazanıyor. Takımını iyi yönlendiriyor. İnfluence 12-13 olur. Finishing 12, composure 10 seviyesi uygun olacaktır. 60-65 dakka oyunda kaldı çok artısını göremedim.

Mustafa Pektemek(FC): Kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. 1988 doğumlu bir oyuncu hızı, hızlanması ve tekniği iyi. Moves into channels özelliği eklenmeli. Movementi iyi boş alanlara çok iyi sarkıyor. Ama son vuruşlarda bir hayli zayıf finishin 10 yeterli olur. Soğukkanlılığı iyi değil 8-9 arası olur.

Ferdi Başoda(AMRL/ ST): Ligin en iyi kontratak futbolcusu diyebilirim. CAnlı olarak ilk defa seyrettim ama geçen sene Erman Kılıç' la birlikte Elazığspor' u taşıyan oyuncuydu, 22 maçta 13 gol kaydetmişti. Bu sezon Sakarya' da ligte 6 kupa da da 1 golü var. 1983 doğumlu geçen seneki başarısını bu sezonda devam ettiriyor. Acc: 14, pace: 14, Dribling: 14 agility: 12, Finishing: 13. 3' lü forvetin zaman zaman sağında zaman zaman solunda görev yaptı. Girdiği ilk gol pozisyonunda çok soğukkanlı bir şekilde kalecinin üzerinden topu aşırttı. Klas bir forvet böyle devam ederse seneye süper ligte izleyebiliriz. Çünkü lig a' da 16 barajın geçen golcüler gençse soluğu süper ligte alıyor. Tercih ettiği ayağı sağ. Moves İnto Channels eklenmeli

Onur Nasuhoğulları(DC): Çok sert ve güçlü bir stoper. Ayrıca saldırgan ve cesur. Müdaheleleri yerinde.

Devamı gelecek