Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 106 sonuç

Konu: Türkiye'de İlk: Melisa Antepspor'da!!!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

OLivera Antep'e nasıL geLdı ya ne kadar maaş verdın ?

Eskı karıyerıme Kımse bırsey yazmadığı için Bende daha oynamıyorm o kariyeri takıp eden oLmadıktan sonra ne önemı var . MeLisa bır dahakı kariyer açtığımda BenımLe ortak manager oLurmusun bu da bır ılK oLur heralde bır takımın 2 Manageri.. taktık benden rekLam senden

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

oooo, Antepspor kariyerleri çoğalıyor, hem de bi bayanla...
    hadi bakalım, başarılar...

bence de Ruben Olivera iyi transfer olmuş, kaça anlaştın?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Başarılar, transferler iyi Gaziantep Şampiyon olurmu ne dersin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Oliviera satılık listesinde oluyor oyun başında 1.8-1.9 mil civarı bişeye geliyodu galiba Hayırlı olsun
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Oliviera ilaç olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hayırlı olsun Olivera.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

GAZİANTEPSPOR, SPEKÜLASYONLARA CEVAP VERİYOR.....

Basında Ruben Olivera transferiyle ilgili haberlerin artması üzerine Kanal27'ye konuşan T.D. Melisa G. şunları söyledi:
    Arkadaşlar, Ruben Olivera Juventus Kulübünün gönderilecekler listesindeydi ve bonservis bedeli olarak 1.3M euro ödedik. Transfer bütçemizdeki paranın hemen hemen tamamını buraya yatırdık diyebilirim. Ayrıca kendisi bizden aylık 35000 euro istemiş fakat, ısrarlarımız sonucu 25000 euro'ya razı olmuştur...

VE GAZİANTEPSPOR'DAN BİR TRANSFER DAHA: ÇAĞDAŞ ATAN......

Trabzonspor'un satmak istediği defans oyuncusu Çağdaş Atan, transfer bütçemizde kalan bozukluklar ödenerek kulübümüze katılmıştır... Bursaspor'un da peşinde olduğu Çağdaş, taraftarımız tarafından büyük sevgiyle karşılandı...

VE HAZIRLIK KAMPINI TAMAMLADIK..

Hazırlık kampının ardından, Celal Doğan tesislerinde lig için pusuya yatan Gaziantepspor'da, T.D. Melisa G. şunları söyledi:

Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik, futbolcular tam bir uyum içerisinde. Ayrıca Olivera'nın gösterdiği performanstan da çok memnunuz, takıma alıştıkça daha iyi olacaktır... Genç oyuncularımızın birçoğunu pilot kulüplerimize kiralık vericez, gol yollarında fazla sıkıntı yaşamamamız beni çok sevindirdi...Şimdi ligi bekliyoruz...

(Arkadaşlar şimdi lige başlıycam, değerlendirmelerinizi ve varsa sorularınızı alabilirim... ayrıca ilgilenen herkese teşekkür ederim... zannedersem Trabzonspor cephesinden bir transfer söylentisi var hakkımda, bunu reddetmek zorundayım, özür dilerim... Aslında Werder'i çalıştırmak istiyordum ama memlekete gelmişken Antepspor'u almasam ayıp olurdu... hepinize tekrar teşekkürler...)

Kariyerinde başarılar. İyi bir hazırlık süreci geçirmişsin.

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

VE SÜPER LİG BAŞLIYOR.....

İyi bir hazırlık kampının ardından, ligde ilk rakibimiz olan Ç.Rize'ye hazırız... Forvetlerimizin formda oluşu ve herhangi bir sakatlık problemi yaşamadığımız için moraller yüksek ve kazanmak istiyoruz...

1.HAFTA

Taraftarımız önüne kazanmak için çıkmıştık ancak, erken yediğimiz gol biraz dengemizi bozdu. Devre arasına berabere gitmemize rağmen ikinci yarı Rize iyi kapandı, birçok pozisyona girdik ama gol bulamadık...

2.HAFTA

Çok heyecanlı bir maç oldu, 90 dk sahada mücadele vardı... Zurita'nın muhteşem golüyle maçın büyük kısmını önde götürdük. Ve sonradan oyuna giren De Nigris, 90+3'te bize ilk galibiyetimizi getiren golü attı... Herşey iyiye gidiyor ama biraz daha çalışmamız ve lige konsantre olmamız gerekiyor....

Taraftar uyuma, takımına sahip çık!

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Ruben Olivera çok iyi transfer, fiyatı da iyi denk gelmiş...
    ayrıca hazırlık maçları ne öyle bee?? ligde de böyle gidersen, Avrupa kesin gibi...

başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

VE LİGE DEVAM EDİYORUZ....

3.HAFTA

4.HAFTA

ve 4.Hafta sonunda puan durumu:

GENEL DEĞERLENDİRME:
    Lige beraberlikle başlamamıza rağmen, şuan ki formumuz iyiye doğru gidiyor... Son hafta aldığımız A.Gücü yenilgisi moralleri biraz bozsa da, bu hedeflerimizi değiştirmeyecek.

Ayrıca çok gol atmamız iyi ama çok da gol yiyoruz...Bunun önüne geömemiz lazım. Özellikle savunma oyuncularımızı uyardım, artık daha fazla hata istemiyorum...

Son basın toplantısında T.D. Melisa G., oyuncularına kızsa da, bu camiadaki iyi havayı bozmadı. Futbolcular da daha iyi olacaklarına söz verdiler...

Evet, devam edicez, yorum gelirse tabiii...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

gaziantep için iyi bir başlangıç.daha az gol yersen ve istikrar yakalarsan şampiyonluğa bile oynayabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    34

Umarım Oradan Düşmezsin.. Bol Şans.

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

LİG DEVAM EDİYOR..

5.HAFTA

6.HAFTA

Melisa G. (Gaziantepspor Teknik Direktörü) :
    Belediye maçında çok güzel oynadık, hakettiğimiz bir sonuçtu. Zaten herkes de kazanmamızı bekliyordu...

Beşiktaş maçı ise gerçekten tahminimizden daha iyi geçti... Erken bulduğumuz gol ve rakibimizin eksik kalması işimizi kolaylaştırdı. İkinci yarı farkı daha da artırabilirdik ama De Nigris sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı... Şimdi bu zaferi unutup, önümüzdeki Malatya ile kupa maçına yoğunlaşıcaz...

SÜPER LİG'DE 6.HAFTA SONUNDA PUAN DURUMU :

Takımı resmen Uğur Yıldırım sırtlıyor, gollerimizin çoğunluğu duran toplardan yani frikiklerden... Ayrıca yeni transfer Ruben Olivera takıma tam anlamıyla uyum sağlamaya başladı...

Bugün 5-6 maç daha yapabilirim... yorumlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Melisa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnönü'de Beşiktaş'ı yenmişsin.Vallahi helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

hepinize teşekkürler...

TÜRKİYE KUPASI MAÇI...

Maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık, yine de iyi performans bekliyordum ama sahada çok etkisiz oynadık... Penaltı atışlarında adeta çileden çıktım...

LİG DEVAM EDİYOR............

7.HAFTA

Manisa karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktık ama sahada takımımı tanıyamadım... Son dakikalarda bizi yenilgiden kurtaran yine Uğur Yıldırım oldu...

8.HAFTA

Konya deplasmanında eksik olan oyuncularımızın yokluğunu hissettik.. yine de üstün oyunumuza rağmen, maçın son anlarında ibre tersine döndü... şanssızdık ama futbolculara iyi bir fırça çektim..(oh olsun!)

Bu arada kupada gruplar belli oldu... ne yalan söyliim ben daha zayıf rakipler bekliyordum...

Bugün antrenmanda oyuncularıma çok kızgındım... Bir an önce kendilerini toplamalarını söyledim... Bu arada yabancılardan Sedlak'ı göndermeyi düşünüyorum...eğer devre arasına kadar gözüme giremezse tekmeyi yiyecek...

İyi gidiyorsun umarım böyle devam edersin ßaşarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

bozma moralini, oyunculara da fazla yüklenme istersen, daha ligin başı...

umarım toparlanırsın... başarılar...forza Antep!...

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İnönü'de Beşiktaş'ı yenmişsin.Vallahi helal olsun
    aslında biraz da şanslıydık, yine de iyi oldu... saolun...

bi sürü gol ofsayt diye iptal oluyo ya, onun sinirini de futbolculardan çıkarıyom galiba...
    neyse, moralim bozuldu biraz. artık sonrasına yarın devam edicem...

yorumlar için teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

tebrikler iyi gidiyorsun basarilarin devamini dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

evet benimde oluyor gol oldu faul gol faul insanı sıkıyor
    başarılar ligde uefaya gidecek puan toplarsın

Beşiktaşta dibe çökmüş büyük bir başarı göstermişsin melisa inş. devamı gelir başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

yorumlar için sağolun arkadaşlar...

9. HAFTA

Takımda moraller bozuktu. G.Birliği maçında yenilen 2 kırmızı kart tepemi attırdı. Bülent'e değil ama Zurita'ya çok kızdım, uyarı verdim... Ömer'e de onu biraz dinlendireceğimi söyledim... bu ne yaaa, bi sürü gol yiyoruz...

10. HAFTA

Maç gayet zor olmasına rağmen iyi hazırlandık. Kalede maç eksiği olan Oğuz görev aldı ve "maçın adamı" seçildi... galiba Ömer, biraz daha dinlenecek...

Devre arasında takımı yeniden bi elden geçirmek gerekecek heralde, sonuçta hedefimiz ilk 5'e girebilmek...

Ama gelinen noktada, taraftarlar ve yönetim takımdan memnun... Özellikle Çağdaş'ın katılması ve Uğur Yıldırım'ın performansı camiayı çok sevindirdi...

İnşallah bu maç yeniden çıkış maçımız olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

AMR - Rolan Gusev (CSKA) oyunun başında alabilirdin.Serbest olarak başlıyor galiba.

Kariyer çok iyi gidiyor.Bayanların da ilgi göstermesi daha da güzel.

Ayrıca ANTEP benim takımımda yaa

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

FLASH FLASH FLAS
    Muhabirimiz XSAMETC'nin (Okul icabı) aldığı habere göre başarılı çalıştırıcı Thomas Schaaf'ın koltuğu tehlikede(hatta koltuk falan kalmadı ). Özelikle son haftalarda alınan başarısız sonuçlar Alman hocanın sonunu hazırladı. Alman devi W.Bremen ise şampyonluk yarışında geri kalmalarının sebebini T.D bağladı. Bremen yöneticilerinden yapılan açıklamaya göre takımın başına bir TÜRK hocanın getirilmesinin mümkün olduğu bildirildi.

Gündemdeki isimler ise şöyle : Fatih Terim, Abdullah Avcı, Bülent Uygun, Melisa.

Otoriteler Melisa isimli genç ve başarılı çalıştırıcının W.Bremen koltuğuna en yakın isim olduğu konusunda hem fikirler.

Konu ileriki günlerde netlik kazanacak.

Kariyerinde başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah toparlanırsın Melisa bu arada çok sertsinfutblculara biraz daha yumuşak davran

çıkarsın umarım da belki de taktiksel bir değişiklik gereklidir... zaten takım gaziantepspor... bir anda başarı yakalanamaz sanırım biraz daha iyimser sarılalım oyuna.emeğini yavaş yavaş alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kariyerinde başarılar.Fm oynayan bayanları görmek güzel.

Bu arada bu ne sertlik yaw

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri