1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: [TSL] Kasımpaşa Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

burak kardeşim özellikle gökhanı dikkatle izledim kesinlikle bir drc olmalı fazla hücuma katılabileceğini pek sanmıyorum maçın ikinci yarısının tamamında dl oynadı ve bu pozisyonu kesinlikle oynayamayacağını gösterdi bir çok ters ayağında kalan topu ıskaladı veya taça vurdu hatta fenerbahçe ikinci yarıda o kanadı çok etkili kullandı bide sanki dl de oynatılmasına kızmış gibi bir havası vardı çok pisikopat bir adam o lorantı dövecek diye korktum

birde fiziği ve top tekniği itibariyle wbr oynayamaz sanıyorum

ama bi 5-6 maç daha izleyelim

bir de ömer ağabey ve yusuff kardeşime hatta spor yorumcusu olmuş 60 yaşını geçmiş selim soydan dedeme tamamen iyi niyetli olarak sormak istiyorum jonattan kahne theoue yi kaç maç izlediniz acaba ?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bir de ömer ağabey ve yusuff kardeşime hatta spor yorumcusu olmuş 60 yaşını geçmiş selim soydan dedeme tamamen iyi niyetli olarak sormak istiyorum jonattan kahne theoue yi kaç maç izlediniz acaba ?

Tehoue'yi sadece TV'den izledim tabii - baska carem de yok ne yazik ki.

Zaten belirttigim ozellikler de oldukca basit izlenimlerdi. Bir oyuncunun fiziksel ozellikleri hakkinda oldukca gercekci izlenimler edinmek icin cok fazla sayida mac izlemenin ille de gerekli oldugunu dusunmuyorum.

Teknik ozellikler bir kac mac izlemek ile cozulebilir..
    Zihinsel ozellikleri tam anlami ile cozmek icin de en azindan 15-20 mac izlemek gerekir bence.

Mesaj Yetkileri