Zorlu geçecek sezon öncesi takviye şarttı. Artık karşımızda ortalama veya zayıf rakipler olmayacak. Bu doğrultuda gerekli takviyeleri yaptım takıma. Kulübün maddi durumunu biraz kötüye soktum sanırım ama bu durumu telafi edebilecek bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum ve işte gelenler/gidenler...

LULINHA
Geleceğin en büyük yıldız adaylarından. İlk sezonun ortalarında kendisiyle anlaştık. Corinthians takımından 6.75milyon YTL karşılığı takımımıza katıldı. (mevkisi AMC)
-------------------------------

Charles-Andre Doudin
sözleşmesi sona eriyordu. gözlemcilerin raporu sonucunda kadroya dahil ettim. İnşallah yanıltmamıştırlar beni çünkü şu an takımda oynayabilecek kapasitede değil . (mevkisi ST)
-------------------------------------

Sebastian Schuppan
Energie Cottbus takımından ücretsiz kadromuza dehil ettik bu oyuncuyuda yaşı 22 ve sol açıkta görev yapıyor. Geleceğe yönelik bir transfer oldu ileride çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum.
------------------------------------

Alessandro Bastrini
sözleşmesi biten bir başka oyuncuda Bastrini idi. defans orta ve solda oynayabiliyor. potansiyeli olan bir başka genç.
------------------

Jurica Vranjes
Çok kaliteli transfer oldu Vranjes. DMC bölgesinde Werder Bremen takımında müthiş işler çıkarıyordu. Sözleşme yenilemek istemeyince kulübüyle devreye ben girdim ve uzun uğraş verdikten sonra kendisini ikna ettim Hoffenheim'da böyle kaliteli oyuncular görmek hem taraftarı hem beni çok mutlu ediyor
-------------------

Mauro Zarate
Lulinho ile birlikte en çok ses getiren transferde bu oldu. Zarate gerçekten süper oyuncu potansiyeli olan müthiş bir genç. geçen sezon Al-Sadd kulübüne 25milyon YTL gibi büyük ücretle gitmişti fakat orda istenileni veremedi. Israrlı davrandık ve bir önceki transferine göre gayet düşük fiyata renklerimize kattık.(7.5 milyon ytl)
------------------------------
iki oyuncuda kiraladım. ikiside genç, ileride oynadıkları bölgede hakim olabilecek oyuncular. sözleşmeleri bu yıl bitecek eğer başarabilirsem ikisinide ücretsiz kadroya dahil edebiliriz sezon sonunda. Wolfsburg kulübünden Ashkan Dejagah ve Hannover'den Carlos Zambrano...
--------------------------------------------------------------------------
Bundesliga için yeterli olmayan oyuncularla yollarımızı ayırdık gerek sözleşmelerini yenilemeyerek, gerekse tazminatlarını ödeyerek. sadece tek oyuncu sattık bu sezon.

Per Nilsson artık Borussia Dortmund için ter dökecek. 7.75 milyon YTL karşılığında oyuncumuzu verdik. gelecek satışından da %25 pay alacağız.
bir oyuncum daha bu sezonda devre arasında takımdan ayrılacak. Bir türlü sözleşme yenilemeye ikna edemedim kendisini. Edu devre arasında Barcelona'ya geçiyor...

son dakika: Lulinha Hertha Berlin'e, Alessandro Bastrini Bologna'ya ve Sebastian Schuppan'da Burghaausen takımına kiralandı...