Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: [TSL] Gençlerbirliği OFTAŞSpor Araştırması 2008

Nesil
    2003

Default [TSL] Gençlerbirliği OFTAŞSpor Araştırması 2008

Gençlerbirliği OFTAŞSpor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sag kanatta bi oyuncu adi Savas. Savas dünkü macta cok iyi oynadi. ilk golü Savas hazirladi, mac boyunca cok etkili oynadi.

Sterjovski dün gece Oftasin kahramagnidi. Attigi 2 golle takimini sirtladi, 2 goldeki vursu mükemmeldi. Hizi ve Hizlanma bence 13-15 olmali, bitirilicikde 12-15

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

İyi Günler;

Oftaşspor' un bence en güçlü yanı defanstaki kuleleri İlhan Eker ve Giray Kaçar. Bu 2 stoper için söyleyeceğim çok şey var. Geçen seneden beri kalecilerinie ve diğer oyuncularına güven veren bir ikili. Eğer önemli sakatlık geçirmezlerse 2-3 yıla büyüklerden birine, oradan da milli takıma yükselmeleri mümkün görünüyor.

Ilhan Eker: İlhan' ın en önemli özelliği defanstan uzun toplarla takmını atağa çıkarabilmesi. Özellikle canlı seyrettiğim İBB maçında forvetlerini topla buluşturmayı başarmıştı. Long Pass 13 olabilir. Tacklingi iyi ama markingi orta diyebiliriz. Öyle kene diyeceğimiz cinsten bir oyuncu değil. Jumping, bravery, anticipation özellikleri ligimize göre çok iyi. Rakiplerine degajtan veyaz defanstan çıkan hava toplarında kolay kolay vurdurmuyor. 83 doğumlu olmasına rağmen takımının kaptanı. Influence özelliği 13-14 olmalı. Defansı iyi kurguluyor. Konsatrasyonu yüksek kolay kolay dağılmıyor.

Giray Kaçar: Giray' ın en önemli özelliği rakibe kene gibi yapışması. Rakiplerine adım attrımyor. Özel hareketlerine rakibi sıkı marke eder eklenmeli. Markingi elden geçirilmeli. Jumping özelliği iyi zaten boyu da 187. Jumping 15 uygun olacaktır. Top tekniği ve pasları iyi değil. Ilhan gibi oyun kuramıyor. Dribling 4-5 olacak. Pozisyon alma özelliği ve konsantrasyonu iyi. Bazı değerler için puan vermedim yeni data gelsin karşılaştırmalı olarak ele alacağım.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sterjovski oftaşa göre bir gömlek büyük çok kaliteli bir adam
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

olgay coşkun kesinlikle DMC... oyunca amc-fc olmuş ilgisi yok... saygılar...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ferhat' ın özellikler çok abartılıymış. Ceza sahası halkimiyeti 18 handling 16 falan. Erol belirtti bunu. Oftaşpor' u yeni transferleri hariç ben yapmıştım ama Ferhat' a bu değerleri ben vermedim. Bunu açıklama ve hesap verme gereği hissettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Serkan Atak müthis

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Ferhat' ın özellikler çok abartılıymış. Ceza sahası halkimiyeti 18 handling 16 falan. Erol belirtti bunu. Oftaşpor' u yeni transferleri hariç ben yapmıştım ama Ferhat' a bu değerleri ben vermedim. Bunu açıklama ve hesap verme gereği hissettim.
    Ferhat esasinda cok da iyi durumda degil.

Editor'de ceza sahasi hakimiyeti 11, handling 13..

Oyunu orjinal surumu ile oynuyorsaniz, oyuncular potansiyellerine cok kisa surede, yaklasik 3-4 ayda erisiyor. Bu nedenle 8.0 surumunde bir kac ay oynadiktan sonra arastirma konusunda anlamli sonuclar cikartmak pek mumkun degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ferhat esasinda cok da iyi durumda degil.

Editor'de ceza sahasi hakimiyeti 11, handling 13..

Oyunu orjinal surumu ile oynuyorsaniz, oyuncular potansiyellerine cok kisa surede, yaklasik 3-4 ayda erisiyor. Bu nedenle 8.0 surumunde bir kac ay oynadiktan sonra arastirma konusunda anlamli sonuclar cikartmak pek mumkun degil.
    Hmm okey o zaman ben de o civarlarda değerler vermiştim. Oyun elimde olmadığı için sağlıklı yorum yapamıyorum. Tekrar bu konuda da aydınlattığın için teşekkür ederim. Umarım 8.01' de bu durum düzelir. Ferhat' ın 13 ten 16' ya handlinhinin fırlaması pek hoş olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

abi ben de ki veritabanında mı sorun var bilmiyorum, handling i 16-17 çıkıo, ceza sahası hakimiyeti 18 çıkıo... anlamadım gitti...

genel itibariyle oftaş spor başarılı olmuş, bir tek olgay da ve ufuk arslan da problem vr biraz. olgay DMC 20 MC 16 olmalı... ufuk un accelaration ve crossing yüksektir.

yapanların eline emeğine sağlık...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Serkan Atak biraz daha iyi olabilir yaani Ca'sinda 3-6 artis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadir bekmezci kontratsız baslıyor Full Time Contract seçeneği işaretli değil,Full Time Contract seçeneği işaretli olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Kaptan İlhan Eker sol ayağını kullanıyor. First Touch, Teknik ve passing özellikleri artmalı. Geriden çok iyi oyun kuruyor. Hatta gördüklerim arasında en iyisi diyebilirim. Tackling: 13 uygun olur. Positioning ve heading iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tekin Cagatay ve Serkan Atak'in CA'si en azindan 4-8 puan artmali, son maclarda güzel oynuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

kale de recep in ferhat ı kesmesi ile ilgili Burak tan yorum bekliorum:-)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    kale de recep in ferhat ı kesmesi ile ilgili Burak tan yorum bekliorum:-)
    Vallahi bunu beklemiyordum desem yalan olur. Recep' in transfer edilmesi demek zaten bir adamcılık kokuyor. Bunun sonucunda da Ferhat' ı keseceğini tahmin ediyordum ve oldu da. Oftaş' ın Sarıyerle oynadığı kupa maçında stattaydım. Ferhat illk 11 oynadı ve gelen toplarda başarılıydı. Yalnız bu kalecininn Hava hakimiyeti çok kötü. Aerial Ability 10 ya da 9 vermiştimö hatırlıyorsam 6-7 bile olabilir. Ama refleksleri ve ani çıkışı iyi. Erol senin soruna tam olarak cevap veremiyorum. Osman Hoca' ya sormak lazım. Recep kaleyi daha çok kaplıyor ve daha tecrübeli sayılır belki bu yüzdendir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben olsam bende gözüm kapalı recep i oynatırım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Forvette oynayan İbrahim Şahin...Arsinspor'dan transfer edildi ve geçen haftada Manisa'ya birde gol attı..Fiziği çok kuvvetli..dribbling'inde fena olmadıgını söylebiliriz..Arsin'de Mehmet Yılmaz diye çagırırdık onu çünkü birbirlerine acayip benziyorlar stil olarak..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Forvette oynayan İbrahim Şahin...Arsinspor'dan transfer edildi ve geçen haftada Manisa'ya birde gol attı..Fiziği çok kuvvetli..dribbling'inde fena olmadıgını söylebiliriz..Arsin'de Mehmet Yılmaz diye çagırırdık onu çünkü birbirlerine acayip benziyorlar stil olarak..
    Evet 26 numara Sarıyer' e de bir gol attı bir topu direkten döndü. Mehmet Yıldız & Mehmet Yılmaz karışımı bir oyuncu. Özellikleri ve Ca' sı gözden geçirmeli. Avniakere katılıyıroum güçlü ve driblingli bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bu hafta İbrahim Şahin kasımpaşa defansını adeta dağıttı. Gökhan Caba' yı oyundan attırdım. Onu çalımlayarak golünü attı 1 de asist yaptı. İbrahim istikrarlı bir şekilde yükselişine devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Bu hafta İbrahim Şahin kasımpaşa defansını adeta dağıttı. Gökhan Caba' yı oyundan attırdım. Onu çalımlayarak golünü attı 1 de asist yaptı. İbrahim istikrarlı bir şekilde yükselişine devam ediyor.

Evet çok güçlü ve çok süratli İ.Şahin...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim Şahin'in Hız ve Hızlanması oldukça iyi.Bu konuda ona el atmak gerekecek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

yine diyorum. Serkan Atak'in long shot'u,dribbling'i ve pace'si artmali. genel olarakta CA'si.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Arttırdım zaten 110 seviyesine ya da 115' e çıkartım bu adamı zaten çıplak gözle izleseniz buram buram topçu kokuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

117 olsun, herkes mutlu olsun

ferhatı neden kötülüyorsunuzda oyundada gerçektede çok kaliteli bir kaleci keza giray defansta süper tozo süper hakan aslantaş kısaca çok iyi bir takım oftaş

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by mersinlivolkan View Post
    ferhatı neden kötülüyorsunuzda oyundada gerçektede çok kaliteli bir kaleci keza giray defansta süper tozo süper hakan aslantaş kısaca çok iyi bir takım oftaş
    Aynen öyle Ferhat fena kaleci değil, Giray Kaçar çok iyi stoper, İlhan Eker çok özel bir topçu, tozo için pek katılamayacağım. Bir de Bülent Kocabey var o da iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Serkan Atak benim favorim. Ibrahim Sahinde plase'de

bence Serkan cok yenetekli bir oyuncu. bu yil ligde süper oynuyor, ama Oftasspor pekde iyi gitmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

BJK-Oftaş maçının trt' deki tekrarını biraz seyrettim. Seyrettiğim bölümlerde İlhan Eker takımnı geriden çok iyi yönlendirmiş. Çok iyi pas yapabilen bir stoper özellikle uzun pasları son derece iyi. Bu adam önümüzdeki yıllara damgasını vuracak. Milli takımın değişilmezi olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Serkan Atak'i nasil buldun BJK macinda? Bence cok iyi oynadi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri